KUSMA İLE İLGİLİ YARDIM LAZIM USTALAR

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
6 7 aylık dişi muhabbet kuşum sürekli hapşırır gibi yapıyor ve tek tük yem çıkarıyor 1 haftadır durum böyleydi kafeste kuş kumu yoktu,bende sindiremediğini düşünerek kafese kuş kumu aldım koydum 3 gün kadar önce.... ancak kuş kuma dokunmadı ve rahatsızlığı devam ediyor. Dışardan bakınca herhangi bi rahatsızlığı yok gibi görünüyor.O yüzden foto eklemedim. Sizce geçici bir durum mu ve ne yapılmalı... Kumu da zorla yedirememki  :-[ yardımlarınızı bekliyorum

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
bu sorun bendede devam ediyor nedenini çözemiyorum yem yemesınde sorun falan yok anlam veremıyorm

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
teşekkürler yardım için bahsettiğiniz konu da ishalden kötü kokudan bahsedilmiş böyle sıkıntılar yok sadece sindirilmemiş yem çıkarma var başka görüş bildiren olursa sevinirim

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ferhat HAN' Alıntı:
teşekkürler yardım için bahsettiğiniz konu da ishalden kötü kokudan bahsedilmiş böyle sıkıntılar yok sadece sindirilmemiş yem çıkarma var başka görüş bildiren olursa sevinirim
zaten bu şekilde başlar....bu sizin kuşta da ayni hastalık olmadığını garantilemez...sizdeki belki henüz başlangıç safhasıdır...müdahale edilmez ise diğer konuda yazan belirtileri sizin kuşunuzda da görmeye başlamanız uzun zaman almayacaktır.