kuşta duruş konusunda tereddutlerim var..

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Arkadaşlar selamun aleykum herkese hayırlı geceler ben yaklaşık bir buçuk hafta önce yeni bi m. kuşu aldım yeni yeme düşmüş olduğunu söylemişlerdi inandırıcı buldum çünkü kuş gerçekten çok küçük davranışlarından olsun başındaki belirtilerden olsun anlaşılıyor, bu kuşla ilgili bir iki konu da açmıştım. Son zamanlarda fark ettim ki kuşu omzuma koyduğum zamanlar bir iki dakika sonra yere paralel bi şekile geçiyor yani dik durmuyor yatacak gibi bi halde duruyor. Ders çalışırken veya ney üflerken alıyorum acaba rahatladığı için veya daha küçük olduğu için mı öyle yoksa başka bi sıkıntı mı var? Gördüğüm kadarıyla tünekte normal duruyor orda da tam dik değil ama daha dik yine de. Sizce omzuma almamalimiyim ? Yorumlar için şimdiden saolun

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sorun yok kuşların duruşu yavruyken daha eğiktir dediğiniz gibi bir de uyurken. Bütün kuşlar zaman zaman o duruşa geçerler. Bu dinlenme amaçlıdır. Benim kuşlarım da; coştukları zaman duruşları dikleşir jilet gibi olurlar. Ancak bu coşmalardan sonra bir yorgunluk olur ve 5-10 dakika sürer. Bu bir sorun değildir. Biz bile eve geldiğimizde uzanıp dinlenmek isteriz. O hesap. Siz biraz dışarı çıkarıp oynayınca o da yavru olduğu için yavaş yavaş bu tempoya alışmaya çalışır. Biraz büyüyüp kondisyonu yerine gelince ve bu tempoya alışınca o daha da aktif ve dik duruşlu hale geçer.
Bir yanlışım varsa bilen kişiler beni düzeltebilir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Sorun yok kuşların duruşu yavruyken daha eğiktir dediğiniz gibi bir de uyurken. Bütün kuşlar zaman zaman o duruşa geçerler. Bu dinlenme amaçlıdır. Benim kuşlarım da; coştukları zaman duruşları dikleşir jilet gibi olurlar. Ancak bu coşmalardan sonra bir yorgunluk olur ve 5-10 dakika sürer. Bu bir sorun değildir. Biz bile eve geldiğimizde uzanıp dinlenmek isteriz. O hesap. Siz biraz dışarı çıkarıp oynayınca o da yavru olduğu için yavaş yavaş bu tempoya alışmaya çalışır. Biraz büyüyüp kondisyonu yerine gelince ve bu tempoya alışınca o daha da aktif ve dik duruşlu hale geçer.
+

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
++