Kuştaki uyuma bozukluğu bi bakarmısınız ben anlam veremedim...

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Merhabalar

Kusumda hırıltı ve usma mevcuttu ayırdım her sabah 1 damla bal ve ilaçla tedaviye basladım şimdi canlılığı ıyı fakat dınlenme ve uyuma halınde anlam veremedım bı sekılde uyuyor neden boyle yapıoor acaba

Yorumlarınızı beklemekteyım teşekkürler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bu hareketi genelde kuşlar üreme döneminde yapıyor yani ben öyle gözlemledim. Hastalık geçince eşiyle birleştirin. Sorun yok.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Başka bir yorum yokmu acaba ;

Hiç kimsenin başına gelmedimi böyle uyuma şekli yorumlarsanız sevınırım..

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
benimde başım gelmişti. hasta olan kuşu ayırdığım zaman aynen bu şekilde kafesin acaip yerlerine acaip şekillerde tünüyordu, ama zaman düzeldi. Sanırım bir nevi ayrılık sendromu, eşinden ayrılınca üzülüyor hayvancağız.
Bence endişelencek bi durum yok zamanla düzeliyorlar...

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Tankut bey ; teşekkür ederim cevabınız için,

hırıltı halen duzelmedı bekletıyorum ıntıhar gıbı bısey olacanı zannetmıyorum, yem yemesı tunekte azda olsa durdugu zamanlar gayet saglıklı duruyor..

Kafes bıraz ufak sanırım ondan da olabılır dıye dusunuyorum..

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Bu kadar az yorum; ya kimsenin başına böyle biolay gelmedi yada yanlış yere konu açtım..

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Cemil kardeşim, endişe etmeyiniz. Forumdaki bütün arkadaşlar açılan her konuyu mutlaka okuyor. Bir bilgisi olanlar zaten yazıyorlar. Yazmayanlarda konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayanlar.

Bende bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ancak zaman içinde düzeleceği kanaatindeyim.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Tankut ÜNAL' Alıntı:
benimde başım gelmişti. hasta olan kuşu ayırdığım zaman aynen bu şekilde kafesin acaip yerlerine acaip şekillerde tünüyordu, ama zaman düzeldi. Sanırım bir nevi ayrılık sendromu, eşinden ayrılınca üzülüyor hayvancağız.
Bence endişelencek bi durum yok zamanla düzeliyorlar...
evet yavru kuşları ayırdığındada bu şekilde oldukça fazla hareketler yapıyorlar.