Kuşum 5 dakika içinde fenalaşıp öldü

Selin

Yeni Üyemiz
Adı
Selin
Soyadı
Derya
Merhaba arkadaşlar. Kuşumun hiçbirşeyi yoktu. Balkondan aldım klimalı odaya getirdim saldım uçtu falan gayet iyiydi. Sonra kafesinin üstünde dikilirken birden bire masanın üstüne düştü hemen elime aldım ayakları tutmadı kanatlarını saldı fenalaştı ama birden bire oldu herşey 5 dakika sonra da öldü. Noldu birben bire anlamadım çok üzgünüm arkadaşlar 5 senelik kuşum öldü çocuğum gibi olmuştu artık. Neden olmuş olabilir bir fikriniz varmı.?

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Öncelikle geçmiş olsun. Balkonda rüzgar çarpmış olabilir. Ya da balkonda sıcak havada bekleyip birden soğuk klimalı odaya getirince ısı değişimi çarpmış olabilir. Muhabbet kuşlarının en zayıf 2 noktası rüzgarda kalmak ve ani ısı değişimidir.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Selin ERGUN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Kuşumun hiçbirşeyi yoktu. Balkondan aldım klimalı odaya getirdim saldım uçtu falan gayet iyiydi. Sonra kafesinin üstünde dikilirken birden bire masanın üstüne düştü hemen elime aldım ayakları tutmadı kanatlarını saldı fenalaştı ama birden bire oldu herşey 5 dakika sonra da öldü. Noldu birben bire anlamadım çok üzgünüm arkadaşlar 5 senelik kuşum öldü çocuğum gibi olmuştu artık. Neden olmuş olabilir bir fikriniz varmı.?
klima direk kuşa vuruyormuydu? dışarı ve icerisi arasındaki sogukluk farkı ne kadardı?  balkondayken kuşa güneş vuruyormuydu?

Selin

Yeni Üyemiz
Adı
Selin
Soyadı
Derya
Hiçbir sorun yoktu daha önce de defalarca balkondan alıp klimalı odaya koydum hatta klimalı odada uyudu. Klima direk ona gelmiyordu. Balkona güneşte de değildi. Durduk yere birden kafesin üstünden masaya düştü bacakları tutmamaya başladı kanatlarını salıverdi sanırım kalp krizi geçirdi bilmiyorum çok üzgünüm.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Selin ERGUN' Alıntı:
Hiçbir sorun yoktu daha önce de defalarca balkondan alıp klimalı odaya koydum hatta klimalı odada uyudu. Klima direk ona gelmiyordu. Balkona güneşte de değildi. Durduk yere birden kafesin üstünden masaya düştü bacakları tutmamaya başladı kanatlarını salıverdi sanırım kalp krizi geçirdi bilmiyorum çok üzgünüm.
balkondayken böcek yada aşı ısırmıs olabilir

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Geçenlerde aynı olay başıma geldi. Altında yumurtası olan dişimin erkeği hiçbirşeyi yokken birden fenalaşarak öldü. İnsan neden öldüğü ile bir şey bulamayınca çok üzülüyor doğrusu.

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Uçarken bir yere çarpmış olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor veya denildiği gibi bir şey ısırmış veya o bir haşereyi yemiş olabilir.

Balkonda güneşten rüzgardan veya klimadan üşütmüş olsa 5 dk içinde ölmez hastalanır kabarır vs vs...