KUŞUM ACABA KANARYA MI YOKSA FARKLI BİR IRKMI ?

Jumbo35

Üyemiz
Arkadaşlar elime yeni geçen bu kuşun ırkını öğrenmek istiyorum acaba kanarya mı bu kuş yoksa farklı bir tür kuşmu birde uçamıyor yavru mudur kuş?  cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
bu flurya yavrusudur doğada yaşar bunuda muhtemelen ya doğadan yakaladınız yada yakalayan biri size verdi yada sattı? bu daha yavru yuvadan atlamış uçamadan yakalanmıştır... bunu beslemek zordur uçmasını öğrendikten sonra odanın içerisine bırakın geniş odada uçabiliyorsa dışarı salın doğaya gitsin çünkü kafeste fazla dayanmaz yavrular engeç tüy dökümünde yada ondan sonra ölme ihtimalleri yüksektir.

halil99

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
orhan
çok eminim saka yavrusu küçükken ben hep alırdım fakat yaşamıyorlar intihar ediyorlar yavru bir mart sakası ormanlık bir alana gidip salmanızı tavsiye ederim(özellikle çam ağaçları olan yere)çamı çok severler

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba kuşu Mozambik kanaryasına benzettim daha yavru herhalde internetten bi bakın kuşunuzla karşılaştırın daha iyi anlarsınız kolay gelsin :)

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
saka yavrusu. kanarya yemi ile besleyebilirsin.eğer doğadan yakalanma ise kafese alışması uzun sürebilir.