Kuşum Ayağının üzerine Basamıyor?

VeliCetinkaya

Üyemiz
öncelikle iyi akşamlar.

Daha öncede konu açmıştım geçen gün kuşum ölümden döndü diyebilirim git gide daha iyi oluyo maşallah(inşallah).

Git gide iyleşmesine rağmen kuşum sağ ayağının üzerine basamıyor tam gücünü veremiyor ayağına. ayağındaki bu rahatsızlık iyleşirmi iyleşirse nasıl ve nezaman iyleşir?

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
kuşunuz daha çok küçük ne gibi bir rahatsızlık geçirdi  ve rahatsızlık geçirmeden önce basabiliyormuydu ??

VeliCetinkaya

Üyemiz
Daha önce basabiliyodu geçen günlerde ishal oldu biraz üşüttü elimizle besliyecez diye elimizden kaçtı vurdu kendini duvara düştü ondan beri böyle.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Eczanelerde bulunur. Deri için.. Fakat aynı problem sizde de var mıdır bilmiyorum ama benim kuş da öyleydi ilacını sürdüm yalnız mama vitamin takviyesini de yaptım iyi bakım yaptım, önemli.

VeliCetinkaya

Üyemiz
vitamini sabah akşam ben ağzına damlatıyorum birkaç damla ve suluğunada karıştırdım az bişe inşallah iyleşir.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir.

VeliCetinkaya

Üyemiz
kırılmış olduğundan eminmisiniz çünkü şuan ilk defa konulacak yerlere kendisi kondu ve bunu ilk defa yaptı

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ayağını zedelediği kesin, sadece zedenelenme varsa kısa sürede geçer. Ama kırılma felan varsa zaten anlarsınız o zaman bir hekime götürmeniz gerek.
Şuan konuyorsa sıkıntı yok o zaman