Kuşum Ayakta Duramıyor.?

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Öncelikle kuşunuza geçmiş olsun. Ayak tabanına parmağınızla dokunun içeri doğru kapatabiliyormu ? Ayrıca tırnak dibinde bir kanama veya tırnakta bir kırılma varmı bunu inceleyin. Parmağına yumuşak dokunuşlar yapın geri çekiyormu birde buna bakın. duruma göre size yardımcı olacak bilgiler verebiliriz geçmiş olsun.

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
parmağında yada etrafında kanama yok parmağını geri çekebiliyor zaten aşağıya yukarıya tünek üstünde yeri geldiğince ucuyor üstünede basabiliyor.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
varsa ayrı bir kafesiniz kuşunuzu tülsüz tüneksiz bir kafese alıp taban hizasına yem ve suyunu getirin ayağınada teramisin krem alıp hafif sürün iki üç gün kadar günde iki kez kısa sürede toparlar birşeyi kalmaz geçmiş olsun.

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
yalnız suan dişi kusum 2. yumurta bıraktı bugün ayırırsam sıkıntı olurmu?

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ayırmayın o zaman tülü çıkartın krem sürün kafi.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tedaviden sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Kuşlar böyle. Olay meydana geldikten sonra biraz naz yapıyorlar sonra tedaviye hemen yanıt veriyorlar.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
gözle görüp anlamak çok daha doğru olacak kemal bey ben de kanarya besliyorum ve tül mağduru oldum. kanaryaların ayakları da kendileri de çok hassas kuşlardır. benim kuş bir ayağının parmaklarını kullanamıyor öteki ayağı olmasa da tünek de duramayacak. ilk başlarda geçer dediler vitamin takviyesi yaptık bekledik sonradan ayakları bi çeşit oldu ters döndü fln veterinere götürsek de artık çok geç kalmıştık. şimdi o kuşa ne zaman baksam hep keşke zamanında götürseydim diyorum. benden size tavsiye bi bilene yada kanatlı hayvan veterinerine götürün işinizi sağlama alın. umarım benim yaşadıklarım sizin başınıza gelmez ve kuşunuzun ayağı sadece incinmiştir. inşallah en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde toparlar

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Gecmis olsun teramcyn krem sürmen yeterli olacaktır şimdi sürdüysen yarın bak normale donmüşse kuşları fazla rahatsız etme çok rahatsız edersen disi huy yapıp yumurtaya yatmayabilir.