KUŞUM BANA BİR TÜRLÜ ALİŞMIYOR

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Yarın ilk işim anayı çıkartmak olucak umarım bunalıma girmez
Bunalıma gireceğini sanmam tam aksine sizinle oynayarak vakit geçirecektir ama illa kafes içi oyuncak olsun derseniz benim kullandığım gibi aynasız çanlı salıncak asabilirsiniz :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
şahsen  zavallıları  tek  başına  beslemelere  karşıyım  sevgiyide  anlarım  ama  yazık.....yinede  evcileştirmek  için  öncelikle  dostlugunu  kazanınız ki  öyle  olmuş  ürkütmeyiniz  ve arada sırada  havuc  elma  gibi  değişik tatlar  veriniz  size  daha  hızlı  alışacaktır...gerisini  zaman  halledecektir..

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Karahan UZUN.' Alıntı:
şahsen  zavallıları  tek  başına  beslemelere  karşıyım  sevgiyide  anlarım  ama  yazık.....yinede  evcileştirmek  için  öncelikle  dostlugunu  kazanınız ki  öyle  olmuş  ürkütmeyiniz  ve arada sırada  havuc  elma  gibi  değişik tatlar  veriniz  size  daha  hızlı  alışacaktır...gerisini  zaman  halledecektir..
Ben de ona bir eş alacagım zaten ama alana kadar kendime alıştırmak istiyorum yoksa eş alırsam hiç alışma ihtimali kalmaz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
ben eşşiz beslemeye karşıyım ne şartta olursa olsun kuşların üreyip doğadaki görevlerini yapmaları lazım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Ben de ona bir eş alacagım zaten ama alana kadar kendime alıştırmak istiyorum yoksa eş alırsam hiç alışma ihtimali kalmaz
hande abla eğer alıştırırsan zaten eş alma daha iyi yavru alman çok zorlaşır hele erkek kuş insana alıştımı  icon_wall ahaaa

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Şimdi siz kuşunuzu evcilleştirip kendinize alıştırdınız diyelim 3-5 ay sonra eş alırsanız kuşunuz ilgisini eşine verip özüne döner size ilgisi azaldığı gibi konuşursa konuşmasıda yerini ötüme bırakır bilginiz olsun :)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ben eşşiz beslemeye karşıyım ne şartta olursa olsun kuşların üreyip doğadaki görevlerini yapmaları lazım
Madem dogadaki görevlerini yapmalarını istiyorsunuz o zamanlar kafeslerde yaşatılmasına da karşı olmalısınız haksız mıyim?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Madem dogadaki görevlerini yapmalarını istiyorsunuz o zamanlar kafeslerde yaşatılmasına da karşı olmalısınız haksız mıyim?
+1 ben onun için her çiftimi kocaman salmalarda besliyorum biraz olsun uçup rahat etsinler diye :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
kafeslere alışmışlar artık kafesten salıp doğaya bırakırsanız elimizdeki türler  yaşayamaz çünkü artık kafes kuşu olmuşlar en azından üresinler diyorum sadece

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
hande abla eğer alıştırırsan zaten eş alma daha iyi yavru alman çok zorlaşır hele erkek kuş insana alıştımı  icon_wall ahaaa
bu yorumu da dikkate alın  8)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
kafeslere alışmışlar artık kafesten salıp doğaya bırakırsanız elimizdeki türler  yaşayamaz çünkü artık kafes kuşu olmuşlar en azından üresinler diyorum sadece
Tek besleme taraftarı değilim zaten ben de üremelerini istiyorum merak etmeyin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Çünkü kuşumu düşünmeyen bencil bi insan gibi hissedttim kendimi
ben öyle bir şey söylemedim dedim ki eşli bakın demek istediğim ne kadar iyi baksak ilgilensek de kuşların kendi türlerinden arkadaşları gibi olamayız hepimizin kesinlikle işleri var hep onlarla ilgilenemeyiz 1 kafeste 2 kuş bütün gün birlikte olurlar yani bizden daha iyi ilgi gösterirler birbirlerine ve şu an erkek bir kuşu kendinize alıştırırsanız yanına dişi aldığınız zaman yavru almanız zor olur  bye_kiss  bye strese gerek yok  C:)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ben öyle bir şey söylemedim dedim ki eşli bakın demek istediğim ne kadar iyi baksak ilgilensek de kuşların kendi türlerinden arkadaşları gibi olamayız hepimizin kesinlikle işleri var hep onlarla ilgilenemeyiz 1 kafeste 2 kuş bütün gün birlikte olurlar yani bizden daha iyi ilgi gösterirler birbirlerine ve şu an erkek bir kuşu kendinize alıştırırsanız yanına dişi aldığınız zaman yavru almanız zor olur  bye_kiss  bye strese gerek yok  C:)
Stres yapmıyorum ne hissediyosam onu söyledim sadece. Önerilerinizi dikkate alıcam teşekkürler ama gene de onu kendime biraz da olsa alıştırmak istiyorum

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Stres yapmıyorum ne hissediyosam onu söyledim sadece. Önerilerinizi dikkate alıcam teşekkürler ama gene de onu kendime biraz da olsa alıştırmak istiyorum
o sizin bileceğiniz iş beni de kavgacı şom ağızlı birisi olarak tanımanızı istemem sadece bildiklerimi söyledim hiçbir zaman sizi incitmek istemem kuşlarınıza nasıl baktığınıza da biz karar veremeyiz en iyisini siz bilirsiniz  ;)  icon_pray  pray 

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
o sizin bileceğiniz iş beni de kavgacı şom ağızlı birisi olarak tanımanızı istemem sadece bildiklerimi söyledim hiçbir zaman sizi incitmek istemem kuşlarınıza nasıl baktığınıza da biz karar veremeyiz en iyisini siz bilirsiniz  ;)  icon_pray  pray
Öyle biri oldugunuzu aklimdan bile gecirmedim belki de hayvan dostusunuzdur

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Öyle biri oldugunuzu aklimdan bile gecirmedim belki de hayvan dostusunuzdur
neyse bu konuyu boşverelim inşallah kuşunuz size alışır ilgi gösterirseniz ve kafese elinizi sokup sevmeye çalışırsanız (yavaş yavaş ) daha çabuk alışabilr  bye_happy