Kuşum bitlendi suya girmiyor.

Serdar Hasbal

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
HasbalHasbal
Merhabalar,muhabbet kuşum birkaç gün önce bitlendi,avispray aldım;fakat sirkeninde iyi geldiğini duydum ve doğal yoldan tedavi etmek istiyorum. Banyoluğuna sirke koydum ama kuşum maalesef suyla arası pek iyi değil,onu suya nasıl sokabilirim.Birçok yolu denedim tabağın içine yeşillik koymak gibi.Bu gidişle zorla sokacağım ama bunun psikolojik açıdan iyi olacağını sanmıyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kubilay YAHŞÜ

Yeni Üyemiz
Adı
kubilay
Soyadı
yahşi
Ben kuşumu ilk aldığımda çok az bit vardı üzerinde. yaklaşık 15-20 gün 3 gün arayla avispray sıkmıştım ama işe tam yaramamıştı.
İlk önce kafese dediğim adımları uygulayın. Kafesi komple sirkeli su ile sildim, sonra sıcak suyla yıkadım. Aynı şekilde tünekleri, yemliği ve suluğu da bu şekilde. Sonra...Su spreyleri satılıyor hani berberlerde saçları ıslatmak için olanlardan.(Sakın boş camsil şişesi vb kullanmayın temiz olacak ) Onlardan alın içine içme suyu ve %10 olacak şekilde sirke koyun. Kuşunuzun gözüne gelmeyecek şekilde üstüne püskürtün. Ben tamamen kurtuldum, sizde kurtulursunuz.
İyi hobiler..

devran27

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Şanlı
Haci bende mesela cifthaneli kafes var tabaninda plastik kapagi var ona su dondum deli gibi giriyolar yuzde yuz etkili

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kubilay Beyin anlattığı şekilde yapın. Kanat ve kuyruk altlarınada püskürtmeyi ihmal etmeyin. Hergün bile özellikle sıcak saatlerde püskürtebilirsiniz. Birkaç günde kafeside, ekipmanlarıda bu şekilde komple sprey ile ıslatın. Tamamen kurtulursunuz.