Kuşum cafer öldü .

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Merhaba arkadaşlar ilk aldığımda hasta gibiydi lanet olsun ki pis petshop'cu beni kandırdı az önce kaybettim  crying keşke böyle olmasaydı ama beni kuştan soğuttu petshopcu şerefsiz.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
başın saolsun maalesef öyle şerefsizler çok piyasada siz yinede soğumayın yeni bir kuşla deneyin hatta sitedeki üreticilerden alın

Necati38

Üyemiz
Adı
Necati
Soyadı
Özbas
gecmis olsun kötü bi durum petshop'dan alırken dıkkat etmek gerekiyo :(

yaşar

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
kabak
başın sah olsun maalesef öyle şerefsizler çok piyasada siz yinede soğumayın  kuşlardan

cengizhan77

Yeni Üyemiz
Adı
Cengiz
Soyadı
Dalsal
Maalesef üzülerek söylüyorum ki böyle insanlar her yerde var karşısındaki insanın büyük olsun çocuk olsun hayalini ve heveslerini hiçe sayarak tamamen para kazanma hırsı ile böyle şeyler yapabiliyorlar canlı olsun malzeme olsun hiç farketmiyor onlar için önemli olan para... neeee

Not :Bu arada işi gerektiği gibi yapan petshoplara sözümüz yok...

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Cengiz DALSAL' Alıntı:
Maalesef üzülerek söylüyorum ki böyle insanlar her yerde var karşısındaki insanın büyük olsun çocuk olsun hayalini ve heveslerini hiçe sayarak tamamen para kazanma hırsı ile böyle şeyler yapabiliyorlar canlı olsun malzeme olsun hiç farketmiyor onlar için önemli olan para... neeee
Necati ÖZBAŞ' Alıntı:
çok doğru söylüyorsun kardeşim..

gecmis olsun kötü bi durum petshop'dan alırken dıkkat etmek gerekiyo :(
Fatih MANSIZ' Alıntı:
aynen :(

Başınız sağolsun .
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
teşekkürler

başın saolsun maalesef öyle şerefsizler çok piyasada siz yinede soğumayın yeni bir kuşla deneyin hatta sitedeki üreticilerden alın

istanbula gideceğim istanbuldaki üretici abilerden 1 -2 çift alıp üretim yapacağım inş.

aynen öyle kardeşim..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Başınız sağolsun. Aldığınız zaman şüpheli bir dururmu varmıydı ne kadar oldu acaba alalı kuşu.

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
1 ay olacaktı evet vardı hiç kıpırdamıyordu uçamıyordu hiçde ötmüyordu ben güvenmiştim adama ama adam kandırdı beni// teşekkürler kardeşim..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ayrı suluklarda denediniz değilmi acaba ilaç olarak ishal ilacı ile b vitamini harici veriyormu veterinerler.
İshalde akvaryumda damlılıklı değilde sanki suyu sarı yapan bir toz veriyordum ben. Damlalıklılar pek etkili olmamıştı sanki ileri derece ishalde. (Kavundan öldüydü bir kuşum ben gençken ) Yediği bir şeyde ishali azdıarbilir ama 1 ay ishal olup ölmez kuş pek acaba başkada bir sıkıntısımı vardı. Bende 3 günde ilaç yararsa yarardı yaramasa ölürdü kuş, civciv vs.) Ama nasip tabiki bu sizede tecrübe olmuş oturan kuş almazsınız daha.
Hakikaten insanları canlılardan soğutmak evde çoluk çocuğunda ne kadar etkileneceğini düşünmeden bile bile ölecek kuşu satan varsa 2 günaha bir giriyor bence. Allah utandırmasın ne diyeyim.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
başın sağolsun alırken kuşun hatta olup olmadıgını nasıl anıyamadın anlamadım

cemilww

Yeni Üyemiz
Sevgili adaşım bu sitede bukadar kuş üreticisi dururken petshop'dan kuş alınırmı? Başın saolsun.

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Cemil ALTUNBAŞ' Alıntı:
Sevgili adaşım bu sitede bukadar kuş üreticisi dururken petshop'dan kuş alınırmı? Başın saolsun.
teşekkürler.Ben kuş alacağımda bu siteyi bilmiyordum benim yaptığım iş aslen coderlik stres atmak için aldım kuşu konuşuyordu yavaş yavaş ama nasip olmadı.

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
başın sağolsun alırken kuşun hasta olup olmadıgını nasıl anıyamadın anlamadım
hocam ben kuştan fazla anlamıyorum ele gelen bir kuş vereyimmi dedi ver dedim elini soktu kafese bir kuş eline geldi kuşu övdü yok sen böyle kuş bulamazsın çok şanslısın falan filan.

Facebook adresi işte bu http://www.facebook.com/fonzmen yazıklar olsun.