Kuşum çok halsiz, sürekli eşine kusuyor.

Cumhur akar

Yeni Üyemiz
Arkadaşlar, ilk göz ağrım, bebeğim hasta.

Sürekli uyuyor ve çok halsiz. iştahında bir problem yok ama zayıflıyor. Almadığım vitamin, ekstra gıda takviyesi kalmadı ama düzelmedi.

Kuşum 11 aylık dişi. Eş olsun diye aldığımız kuşumuz 6-7 aylık. Sürekli dipdibeler, hiç ayrı duramıyorlar ama bir arada oldukları sürece dişi olan sürekli kafasını arkaya gömüp uyuyor, uyandıkları zamanda ya yem yiyor, ya da erkeğe kusuyor.

O kadar çok eşine kusuyor ki, artık bu kusmadan dolayı halsiz kaldığını düşünmeye başladım.  Üşüyor, o yüzden ayrı kalamıyor, erkeğe yapışıyor ya onun ısısıyla ısınmaya çalışıyor ya da kaloriferin üstüne gidiyor. Kaloriferden direk etkilenmesin diye üstünü örtü serdim onun üstünde uyuyor. Evin sıcaklığı gayet iyi aslında ama yine de üşüyor.

Tüyleri kabarık, poposu açılmış, tuvaleti normal ama bazen popoya yapışıyor, ağzıyla temizliyor veya ben pamukla silerek yardımcı oluyorum.

Arkadaşlar ne tavsiye edersiniz? Enerji verici kenevir tohumu, vitamin kullanıyorum. Çok az su içiyor. Sürekli eşine kusması normal mi? Eşleri ayırmalımıyım?

Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533613_4457847216887_174166818_n.jpg

Cumhur akar

Yeni Üyemiz
Kuşumun son durumunda iyiye doğru gitme var. Son birkaç gündür Eşine kusmasını mümkün olduğunca engelledim. Kendi kendine kusma sorunu içinde flagyl denilen ilaçtan kullanıyorum. Sadece dal darı yediriyorum. Kusması kesildi.

Biraz kilo almaya başladı ve eskisi gibi sürekli kalorifere gitmiyor. Hareketlenmeye başladı. Maşallah diyim.

Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor?  Flagyl ilacını 2 gün kullandım, devam etmelimiyim? Yoksa ilacı kesip vitamin mi vermeliyim ? Dal darı yerine normal yem vermeye başlamalımıyım? Ne tavsiye edersiniz?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kemal AKBULUT' Alıntı:
İLACIN İÇERİĞİ NASIL ÖNERIYORSA
DAL DARI VERMENDE SAKINCA YOK
SUYUNA VITAMIN İÇTİĞİNDEN EMIN OL YADA DAMLA ŞIRINGA KULLAN
YINEDE SICAKLIĞINI TAM DUZELENE DEK KORU EŞİNEDE DIKKAT ET SLM
+1

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
hastalıgın ne oldugunu bilmeden ilac kullanmak kusun bagısıklık sistemini daha fazla zayıflatıp direncini daha cok azaltır.. antibiyotikler zararlı bakterileri öldürdügü kadar yararlılarıda öldürürler tavsiyem.. kusunuza  yem olarak aspur ve kendir verin sadece ve probiyotik destegi yapın hasta kafesi yapmanızdada yarar olacaktir gecmis olsun.. Not:ishali olan kuslara kesinlikle mama verilmemelidir..!

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
hastalıgın ne oldugunu bilmeden ilac kullanmak kusun bagısıklık sistemini daha fazla zayıflatıp direncini daha cok azaltır.. antibiyotikler zararlı bakterileri öldürdügü kadar yararlılarıda öldürürler tavsiyem.. kusunuza  yem olarak aspur ve kendir verin sadece ve probiyotik destegi yapın hasta kafesi yapmanızdada yarar olacaktir gecmis olsun.. Not:ishali olan kuslara kesinlikle mama verilmemelidir..!
geçmiş olsun

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
+1 flagyl 3 gün daha kullanın tedavi süresi 5 gündür.

Cumhur akar

Yeni Üyemiz
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

en çok kursak mantarından şüpheleniyordum ve bu kurumaya doğru götürüyordu. hasta kafesi yaptım, eşine kusmasını engellemek ve flagyl ilacı çok iyi geldi. şuanda göğsündeki jilet kaybolmak üzere.

flagly'e 3 gün daha devam edeceğim, dal darı vermeye devam ediyorum. hemen aspur ve kendir bulacağım.  probiyotik destegini biraz açar mısınız lütfen?