Kuşum çok halsiz ve kuyruğu sürekli aşağıda

maliyalcinkaya

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yalçınkaya
Merhaba ustalar size bir sorum olacaktı. Muhabbet kuşum bir süredir tüy dökümünde sanırım o nedenle çok halsiz, saatlerce aynı yerde duruyor.Birde resimdeki gibi kuyruğu sürekli asagida duruyor,  sizce bunun nedeni nedir? Birde tek başlık altında tüm sorularımı sormak istedim, kurumun cinsiyetini ben erkek olarak biliyorum ama bir arkadaş bu kuş dışı dedi ve içime kurt düştü , cinsiyeti konusunda bir bilgi verebilir misiniz acaba? Iyi aksamlar dilerim

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
İyi geceler öncelikle kusunuz durgun olabilir çünkü tüy değişiminde sebebi budur bence cinsiyet konusunda erkek kusunuz tüy dönemini atlatana kadar durgunluğu sürer bu arada tüy döneminde kullanılacak bazı vitaminler var araştırmanizi tavsiye ederim bilgim olsa yazardım fakat bilgim yok bu konuda.

Antalya ingiliz kırığı muhabbet kuşu üreticisi (1 yıl)

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Kuyruğu neden aşağıda bilmiyorum. Benim kuşumda tüyde şu anda. Avisol-B vitamin kullanıyorum. Haftada 2 kere veriyorum (salı-cumartesi). Orjinalse fiyatı 12 tl orijinal değilse 5-10 tl olabilir. Mümkünse orjinalini alın.

maliyalcinkaya

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yalçınkaya
Merhabalar, ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben Sera Vitamin Plus kullanıyorum. Multivitamin sanırım. Forumda ustalar önerdiği için almıştım 30 lira civarına. Sizce o yeterli olur mu yoksa gidip avisol almamı önerir misiniz ?

Birde acaba kuşumun ırkı konusunda bir bilginiz var mı acaba? İyi pazarlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Mehmet YALÇINKAYA' Alıntı:
Merhabalar, ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben Sera Vitamin Plus kullanıyorum. Multivitamin sanırım. Forumda ustalar önerdiği için almıştım 30 lira civarına. Sizce o yeterli olur mu yoksa gidip avisol almamı önerir misiniz ?

Birde acaba kuşumun ırkı konusunda bir bilginiz var mı acaba? İyi pazarlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum ama dediğim gibi avisol-b vitamin kullanıyorum. Kuşuma da iyi geldiğini düşünüyorum. Canavar gibi smileki

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
oncelikle merhaba kuşunuz erkek gagasından belli oluyor renk açısından hariç gaga delikleriinın şeklide belli ettiriyor.. ve öncekli size tavsiyem hiç bir ilaç kullanmayınız vitamin ilaçları çogu boş muhabbet siz sacede kuşunuzu serin bir odada güneş görmiycek yerde tutun sürekli kuşunuzu ceryan yapan odalardan uzak tutunuz yoksa hasta olamaya devam eder birde  sürekli yeer degiştirirseniz kuşunuz tüy dökümüne girip çıkar girip çıkar buda hayvanı halsiz bitkin birakır güneş görmiycek hafif serin bir odada sürekli tutun yer degiştirmeyin balkona çıkarmayın yoksa hasta olmaya devam eder..  bye