Arkadaşlar dişim yaklaşık 1 aydır resimdeki gibi kabarıyor, aldığımda da sarı sıvı ishali vardı, avidare ile geçti, çok irileşmişti, sonra aniden kabarmaya başladı, tıksırma, kusma ve sarı ishali vardı, hatta yerden kalkamıyordu, umudu kesmiştim, avidare ishali kesmedi, coxidin verdim, ishal düzelmiş gibi oldu, kabarma devam edince devamisin oblet verdim ama işe yaramadı ve ishal tekrar başladı, kuş kabarmaya devam etti, baytril %2,5 verdim yanına erkek kuş attım ve erkek dişiyi besledi ve düzeldi, 1 hafta sonra tekrar aynı oldu, yaklaşık 1 aydır aynı, tıksırıyor ama çok değil, asıl problem dışkısında, dışkı sarı renkli ishal, baytril %2,5 lik verdiğimde koyu siyah, yumurta varmış gibi büyük ve biçimsiz bir hal alıyor, kuş çok halsiz, göğüs kemiği çıkmaya başladı, hareketleri yavaş, erkek besliyor sürekli, ya yuvada ya da kafes tabanında duruyor, yem içinde nerdeyse %40 aspur var, mama olarak cede mama kullanıyorum, dün içine bol miktarda probiyotik ve diyazm 256, bira mayası ekledim, suya supervit forte ekledim, ağzına sabah akşam iki damla baytril %2,5 damlatıyorum, ne önerirsiniz...
hasta muhabbet kuşu
hasta muhabbet kuşu