Kuşum çok haraketsiz şişmiş vücudunun ısısı da düşük ve dışkısı bulaşmış

Dory

Üyemiz
Adı
Derya
Soyadı
Metolar
Hiçbirşeyi yoktu dışkısında da herhangi bir anormallik görmedim aksam 17:30 gibi çok neşeli ötüyordu daha doğrusu her zaman ki gibi kafesten çıkmak için sürekli hareketli bir şekilde ötüyordu dışarı çıktım 23:00 eve geldiğimde kuş kabarık bir şekilde kafesin alt kısmında bir köşeye sünmüş kalmış pıt pıt yürüyor kanatları düşmüş gözlerini açamıyor hemen çıkardım kafesten vücut ısısı çok düşük geldi dışkısı da bulaşmış ve koyu baya ???? ıslak pamukla iyice temizledim o bölgeyi kafesini baştan aşağıya dezenfekte ettim biraz koynumda tuttum zaten elimden hiç inmek istemedi suluğunda suyu değiştirdim sürekli vitamin koyuyorum yine takviye ettim bir suluk daha koydum ona da avidiare oral çözelti damlattım fakat hiç su içecek durumda değil ?? Ne yapacağımı şaşırdım pamuklu beze sardım bir müddet durdu çıktı tabi içinden. Kafesin üstünü örttüm Gözlemliyorum sadece yem yiyor su içmedi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Dory

Üyemiz
Adı
Derya
Soyadı
Metolar
Rahatsızlığının gecesinin sabahında ölü buldum kuşumu bir gecede gitti :'(

Dory

Üyemiz
Adı
Derya
Soyadı
Metolar
Hayır çiçek yetiştirmiyorum ??

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
ilk önce GECMI$ OLSUN !

sürekli verdiginiz Vitaminler serin bir yerde duruyorsa sorun yok, ... ya bozulmu$ olabilir ...  icon_think

Ku$unuza Nane / Papatya yada bitki cayi yapin, ceksin, sogutun ve suluguna ilave edin, ve bunu iyile$inceye kadar HERGÜN uygulayin, ...

Panige girmeye gerek yok, ancak mümkün oldukca takip edin  8)

Sonucta oda bir CANLI, ... ve bizde bazen kirgin olabiliyor, evden cikmasakta biryerden yinede bir$ey kapabiliyoruz, ...

GECMI$ OLSUN !

Saygilar

Dory

Üyemiz
Adı
Derya
Soyadı
Metolar
Teşekkür ederim maalesef kaybettim, rahatsızlandığı gecenin sabahında ölü buldum birşey yapamadım ??

Dory

Üyemiz
Adı
Derya
Soyadı
Metolar
Teşekkür ederim Murat Bey ???? ?