kuşum çok ıstırıyor..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
merhaba  abilerim.. evcil tek erkek muhabbet kusum var.. son birkaç gundur fena sekilde ısırıyor.. kendi kendine coşuyor kavga ediyo elimizle.. opüyoruz falan dudagımıza yapısıyo hosuna gıdıyo kanatlarını falan öpüyoruz. sonra bi bakmısız ya elimizi kolumuzu ya burnumuzu ıstırıyor.. öyle böyle degil kollarımız falan hep kan topldı kücük kücük.. her zaman kapısı acık kocaman çifthanede yasıyo yemi suyu meyvesi vitamini maması eksilmiyo sevgi üstüne sevgi gösteriyoruz.. kalamar kemiğini kemire kemire bi hal oldu.. bide tüye girdi.. kafesi sadece misafir gelirse bide yemek yerken kapatıuoruz..strese girmiş diceksiniz yedigi onunde yemedigi arkasında hiçbir eksiği yok.. ben strese girdim yemin ederim..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
eş istiyorda hocam artık hep böyle ıstıracak mı..?  ilk kusum değil öncekilerde ben böyle bişey görmedim.. hiç ısırma huyları yoktu..

suveydeli

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kaya
ara ara durulsada genelde ısırır sanırım illa eş ister

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kuş erkek  ve  kesinlikle  yanına  kızgın bir dişi al  yada al kuşu götür üretim yapan birisinin dükkanına kendi eşini kendi seçsin petshopa götür diyeceğim ama pek güvenilmez  yada güvendiğiniz bir  oet varsa oraya götürünüz

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
ustad kus alma ihtimalim malesef yok. evcilleştirmek için aldım ben bu pasayı.. çift alacak durumum yok birde alsamda zaten yerleşik bir hayatım yok rezil olur kuşlar..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
tek bir kuş ile iki kuş beslemek arasında pek fark yok bence.. Eğer siz yeterince ilgi gösteremiyorsanız eş almanız en mantıklısı bence