kuşum hakkında...

Oğuz Yeşil

Üyemiz
Adı
oguz
Soyadı
yesil
benim kuşum 1 aylık geleli 8-9 gün oluyor. Ama arkadaşım öten kuş konuşmaz dedi kuşum ötüyor konuşur mu lütfeenn cewap bekliyorum

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Öten kuş neden konuşmazmış anlamadım. Maşallah benimki hem konuşuyor hemde akşama kadar ötüyor. Kendine alıştırırsan alçak ses tonuylada kelimeleri tekrar edersen konuşabilir. Ama kesin konuşur diyemem.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
arkadaşın iyi sallamış yok öyle bi şey.
sen kuşla ilgilen o konuşmaya başlar

Oğuz Yeşil

Üyemiz
Adı
oguz
Soyadı
yesil
ona gösterecem gününü korkuttu beni  C:) sağolun ama hangi saatlerde günlük ne kadar konuşmalıyım kuşumla confusedtw

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Ne kadar çok ilgilenirseniz o kadar çabuk konuşur, önemli olan konuşana kadar karar verdiğiniz kelimeyi değiştirmeden sürekli aynı kelimeyi tekrar etmeniz, elinizdeyken, ağzınıza yaklaştırarak, bi de içinde c ve ş harfi geçen kelimeleri seçin ilk başta, daha çabuk öğreniyorlar o zaman, mesela aşkım, cicikuş, babacım vb. kolay gelsin :)

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşına katılıyorum.Ama gülmekten :D :D

Öncelikle çok sabırlı olmalısın.Hemen pes etmek yok.kuşun güvenini kazanman birinci kural zaten kuşun sana alıştığı zaman sürekli tekrarla konuşmaya başlayabilir.Ancak bu kuşun kabiliyetine göre değişir.Kimi 2-3 kimi deha fazla yada az konuşur.

Oğuz Yeşil

Üyemiz
Adı
oguz
Soyadı
yesil
ilgiliyimde kuş öğren vaktinde hareketleniyo ama ilgilenmediğimde bana ötüyo sonra yanına gidiyorum bana mön mön bakıyo  konuşuyorum kaçıyo çok nazlı istemem yan cebime koy olayı :D

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Kafesi  televizyon veya radyoya yakın bir yere koyun. Tavsiyem size bu olur. Birde Ayna takmayı unutmayın kafese. Öğrettiklerinizi aynaya bakarak tekrar eder.