Kuşum hamilemi ? Ne zaman Yumurtlar ?

Ediz Ahi

Yeni Üyemiz
Adı
Ediz
Soyadı
Ahi
Arkadaşlar kuşumun cinsiyeyi dişi 1.5 senedir bende ona 3-4 ay önce bi erkek aldım çiftleşsinler diye ve sabah kalktığımda kuşuma baktım ve göbeği büyümüştü sizce hamilemi ve ne zaman yumurtlar ? cevaplarsanız sevinirim.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Yuvalık taktınızmı, yuvaya girip çıkıyormu, kuyruğunun düşmüş olması sanki yumurtlayacak izlenimi verdi bana. Çİftleşiyorlarmı erkek kuşla ?

Ediz Ahi

Yeni Üyemiz
Adı
Ediz
Soyadı
Ahi
Yuvalık Takılı Yuvaya hiç girmiyo ben pet shopçuya sordumda sadece yağ bağlamış hamile felan değilmiş  :(

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Evet oda bir alternatifti. O zaman kuşunuzu bir diyete sokmanız lazım. Yoksa bu şekilde yumurtlamaz. Biraz araştırın yağlanmış kuşlara neler yapılabileceği ile ilgili bir çok kaynak bulabilirsiniz. Kolay gelsin

sayginsargin

Üyemiz
Adı
Saygın
Soyadı
SARGIN
Kuşunuz yağlanmış ona hareket edebileceği geniş bir kafes sağlamalısınız ya da bol bol ucurmalısınız. Dişi yumurtlayacağı zaman yuvalıkla ilgilenmeye başlar zamanının çoğunu yuvalıkta geçirir. Ayrıca yumurtlayacağı zaman kanatlar düşer karın kısmı şişmez.

Ediz Ahi

Yeni Üyemiz
Adı
Ediz
Soyadı
Ahi
Kafesim yeterince büyükmü ? Erkek 3-4 aydır var Ama Çiftleşmiyorlar Pet Shopçuya gittim Dişi Çok kızgın dedi hemen çiftleşirler dedi ama 3-4 aydır çiftleşmiyolar