Kuşum hasta lütfen yardım edin (Soğuk Algınlığı)

Emre Seçkin

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Seçkin
Kuş poposundan nefes alıyor gibi kuyruk aşağı yukarı hareketi yapıyor.Kafasını sağa sola sallıyor.Boğazına birşey takılmış gibi ağzını açıyor.Kafesinde çok hareketli fakat son 1 gündür hırıltı yapmaya başladı normal nefes alıp verişleri bir anda oldu 3.günde hırıltıya çevirdi.İlk gün veteriner Avimet-k adlı antibiyotiği kullanmamı tavsiye etti fakat 2.gün tedaviyi kesip vitamin+limon suyu vermeye başladım (İnternette limon suyu ve vitamin takviyesi yazıyordu.Antibiyotikten ziyade) şimdi ne yapabilirim daha önceden 2 sene öncesi kuşum ileri derece nefes alıp verememe zorluğundan dolayı boğularak öldü lütfen bana yardım edin odasını sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum daha kötü olmasın diye

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Vitamin takviyesiyle beraber odada parfum sigara benzeri seyler kullanmamanizi tavsiye.ederim . gecmis olsun

murat11

Takipçi Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEMİR
bır an önce antıbıyotık başlayın eritrom kullanan bılırsınız

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Benzer belirtiler benim kuşum da da var bu eritrom nerden bulur nasıl kullanırım yardimci olur musunuz . Hapsirma var kalsın yaparken kuyrukta titreme hırıltılı başladı biraz da enerjik ve hareketli ama dediginiz yutkunma hareketi de var

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Arkadaslar biliyom alakasi yok. benim bir cift muhabbetim var.Disi kusun burnunun uzerindeki tuyler dokuluyor.Kus zayifladi.durgun duruyor,uyuyor.cok korkuyorum.yardim(veterinere gitme imkanim yok)