Kuşum hasta mı acaba?

Alic4n

Üyemiz
Adı
Alican
Soyadı
BAYRAK
2 - 3 gündür sürekli bu şekilde. Acaba hasta mı? Yapabileceğim birşey var mı? Boğazına birşey kaçmış olabilir mi? Video aşağıdadır, bilginizi esirgemezseniz sevinirim.

Kuş

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Geçmiş olsun inş. ciddi birşey değildir, araştırıyorum.

Düzenleme:

1. Dikkat ettim öksürüyor gibi. Bu konuda bir araştırma yapabilirsiniz.

2. Taklit yapıyor gibi davranıyor. Evde şu sıralar öksüren biri var mı? Yada evde sigara içiliyor mu

"bu kuşun miğdesinde kusmak istediği bişey var onu çıkaramıyor
(rock n roll 35 ?, 09.07.2012 17:50)"

"veterinerlik fakülteleri var oraya götür normal veteriner kliniklerinin bir şeyden çaktığı yok dahada kötü hale getirirler.
(hay ?, 09.07.2012 17:51)"

Alic4n

Üyemiz
Adı
Alican
Soyadı
BAYRAK
Volkan ALÇİN' Alıntı:
Geçmiş olsun inş. ciddi birşey değildir, araştırıyorum.

Düzenleme:

1. Dikkat ettim öksürüyor gibi. Bu konuda bir araştırma yapabilirsiniz.

2. Taklit yapıyor gibi davranıyor. Evde şu sıralar öksüren biri var mı? Yada evde sigara içiliyor mu

"bu kuşun miğdesinde kusmak istediği bişey var onu çıkaramıyor
(rock n roll 35 ?, 09.07.2012 17:50)"

"veterinerlik fakülteleri var oraya götür normal veteriner kliniklerinin bir şeyden çaktığı yok dahada kötü hale getirirler.
(hay ?, 09.07.2012 17:51)"
İlginizden ötürü teşekkür ederim, şuan evde öksüren kimse yok ve sigara sadece mutfakta içiliyor. Evin başka bir yerinde veya kuşun bulunduğu ortamda içilmiyor.

Başka bir yerde ise boğazına yem kabuğunun yapışmış olabileceği söylendi. En iyisi veterinere götürmek sanırım.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
ben de aynı sorundan 5 kuşumu kaybettim yemi yedikten sonra başlıyor kusmaya sonra yem yemiyor ne yaptım ise kurtaramadım burada konuyu paylaştım ama kimse cevap vermedi yada böyle bir hastalıkla karşılaşmadılar 1 aydır hastalık yoktu iyice temizlik yapmıştım ama şimdi bir kuşum da aynı problemi yaşıyorum kursakta yem bırakmıyor  kusuyor sizce sorun nedir...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
aslında böyle durumlar çok önemli hastalıklar olabiliyor .. sadece boğazına birşey kaçması sebep olamya bilir.. boğazında mantar oluşmuş ve ilerlemiş olabilir , yediği birşey dokunmuş olabilir , üşütmüş olabilir.. Ben senin kuşunu veterinere götürmeni tavsiye ederim ne desek boş :( geçmiş olsun

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bu konu neden tartışılmıyor bence çok kötü bir hastalık bu hastalığı bilen yok mu ustalar hiç kümesinizde yaşamadınız mı nedir nasıl bir önlem almak gerek...

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
Dostum çok geçmiş olsun benim yavrum da uzun uçuşlarda böyle oluyor 5-6 kere hapşırıyor gün içinde başka tekrarlanmıyor bende nedenini çok merak ediyorum acaba neden

mamtjz

Üyemiz
Adı
BİLAL
Soyadı
TAŞDÖĞEN
Gökay TATAR' Alıntı:
bu konu neden tartışılmıyor bence çok kötü bir hastalık bu hastalığı bilen yok mu ustalar hiç kümesinizde yaşamadınız mı nedir nasıl bir önlem almak gerek...

Ali Kalkan

Üyemiz
Hocam kusmaya çalışıyor gibi. Üstadlar daha iyi yorum yapacaktır inşallah tez zamanda iyileşir geçmiş olsun

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
EN İYİSİMİ VAKİT KAYBETMEDEN VETERİNERE GÖTÜRÜN LÜTFEN
                                                                                              SAYGILAR....