ahmetkılıç753
Yeni Üyemiz
Öncelikle merhaba arkadaşlar kuşum çok hastalandı. Bir uykusuzluk başladı gün içinde kafasına arkasına alıp uyukluyor. Kuş hiç ötmüyor evde var mı yok mu belli değil. Birde çok affedersiniz poposunda uzun zamandır pislik var ama maşallah yaparken hiç sıkıntı çekmiyor aksine 2 günde kafes altı değişiyor. Elime koluma hep geliyor. İştahta bir problemimiz yok çok güzel yiyip içiyor mantarı hafif düzeldi. Tabi sizin sayenizde mantarla alakalı bir foto son hali altta...
Benim bu konuda asıl amacım kuşumun rengine halsizliğine geç olmadan çare bulmak siz burada tedaviyi aşama aşama yazarsanız çok mutlu olurum, direktiflerinizi elimden geldiğince uyğulayacağım şimdiden teşekkürler...
Uyuklamalarından biri

Genelde tüyleri kabarık

Önceki mantarını hatırlarsanız bir kere daha teşekkür ederim sayenizde iyileşti. Daha süremiyorum vazelin kuş çok korkuyor.

Benim bu konuda asıl amacım kuşumun rengine halsizliğine geç olmadan çare bulmak siz burada tedaviyi aşama aşama yazarsanız çok mutlu olurum, direktiflerinizi elimden geldiğince uyğulayacağım şimdiden teşekkürler...
Uyuklamalarından biri

Genelde tüyleri kabarık

Önceki mantarını hatırlarsanız bir kere daha teşekkür ederim sayenizde iyileşti. Daha süremiyorum vazelin kuş çok korkuyor.