Kuşum hasta

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Öncelikle merhaba arkadaşlar kuşum çok hastalandı. Bir uykusuzluk başladı gün içinde kafasına arkasına alıp uyukluyor. Kuş hiç ötmüyor evde var mı yok mu belli değil. Birde çok affedersiniz poposunda uzun zamandır pislik var ama maşallah yaparken hiç sıkıntı çekmiyor aksine 2 günde kafes altı değişiyor. Elime koluma hep geliyor. İştahta bir problemimiz yok çok güzel yiyip içiyor mantarı hafif düzeldi. Tabi sizin sayenizde mantarla alakalı bir foto son hali altta...

Benim bu konuda asıl amacım kuşumun rengine halsizliğine geç olmadan çare bulmak siz burada tedaviyi aşama aşama yazarsanız çok mutlu olurum, direktiflerinizi elimden geldiğince uyğulayacağım şimdiden teşekkürler...

Uyuklamalarından biri

Genelde tüyleri kabarık

Önceki mantarını hatırlarsanız bir kere daha teşekkür ederim sayenizde iyileşti. Daha süremiyorum vazelin kuş çok korkuyor.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ahmet bey geçenki resimde size söylediğim gibi kuşunuz öldü ölecek gibi duruyor.benimde hasta bir kuşum var maalesef hastalık konusunda bende çaresizim.inşallah iyileştirebilirsiniz. Bu konuda uzman arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Bolca yumurta haşlayıp verin.geçmiş olsun tekrardan.

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Dışkı resimlerini akşam eklerim şimdi okula gitmem lazım. Önceki önerilerinizi uyguladım. Yumurta az bir miktar yedi. Havucu hiç yemedi. İshal var ama ama popo da birikme yok rahat çıkarıyor.

Hasta büyük ihtimalle ölecek ama seyretmesi de çok acı...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bu ishalin sonucu olabilir acilen eczaneden reflor toz alın 1lt lik pet şişede karıştırıp kuşun suluğuna koyun 3 gün boyunca suyu değiştirmeyin, bu arada kuaş sadece aspur verin.