Kuşum İçin Aldığım Şeyler

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Tekrardan Merhaba

Siparişlerim elime ulaştı. Fakat birşey sormak istiyorum. Kalamar Kemiği almadım. Almam gerekiyor mu? İyotlu enerji bloğu ve mineral bloğu yeter mi? Yoksa kalamar kemiği tamemen farklı birşey mi? Birde ne marka almalıyım. EN sağlıklı olanını almak istiorum.Neyi tavsiye edersiniz...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
çoşkun,kalamar kemiğinin iyotla mineralle alakası yok tamamen farklı,kesinlikle bulunması lazım,kilo işi alabilirsin,beyaz ve temiz olmasına dikkat et

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Ahmet SALMAN' Alıntı:
çoşkun,kalamar kemiğinin iyotla mineralle alakası yok tamamen farklı,kesinlikle bulunması lazım,kilo işi alabilirsin,beyaz ve temiz olmasına dikkat et
Sağol abi, birtanesin sen ;D

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Tekrardan Merhaba

Siparişlerim elime ulaştı. Fakat birşey sormak istiyorum. Kalamar Kemiği almadım. Almam gerekiyor mu? İyotlu enerji bloğu ve mineral bloğu yeter mi? Yoksa kalamar kemiği tamemen farklı birşey mi? Birde ne marka almalıyım. EN sağlıklı olanını almak istiorum.Neyi tavsiye edersiniz...
Bahsetttiğiniz ürünlere de kalamar kemiği karışım olarak eklenmiş olsa da kalamar kemiği mutlaka bulundurun ama bir veya iki tane kuş için kilo ile almaya gerek yok aslında. Bir- iki tane alsanız, kuşların durumuna göre sizi epey idare eder. Markadan ziyade temiz olmasına ve güvenilir bir yerden almaya dikkat edebilirsiniz, çevrenizde tenıdığınız üreticiler var ise onlardan rica edebilir değilse çevrenizdeki petshoplardan da temin edebilirsiniz.