kuşum için yuvalık

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Kardeşim elin bu işlere Yaktınsa Sende yaparsın Rahatlıkla.Yada Yaptıracagın Kişi Varsa senin Ölçülerine Göre Yapar

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Mutlu ARSLANDOĞAN' Alıntı:
Kardeşim elin bu işlere Yaktınsa Sende yaparsın Rahatlıkla.Yada Yaptıracagın Kişi Varsa senin Ölçülerine Göre Yapar
amcam marangoz ve elımde yatkın ama yanlıslık fln yaparım dıye korkuyorum kendıme guvenım yok :(

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
evet kuşlarım ıcın yuvalık alıcagım olculerı nasıl olmaı bıt pıre v.s bakımdan en saglıklısı nasıl olur ?

düşündüm uygunmudur ?

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-muhabbet-kus-yuvaligi-74365860/detay

(jumbo kırıgı fakat guzel karısımlar ve ozel mamalarla takvıye ettım jumbo kadar iri )
Ölçülerin;

Yuvalık ölçüleri standart 25x21x25, 20x20x20 - 20x18x20 gibi ölçülerden daha düşük olmasın. Resimdeki yuvalığın dezavantıkı ucuz olduğu için kavaktan yapmaları, bana göre çok idael değil. Çabuk kıralabilir, ince oldugu için kuşların kemirebilir.

Ayrıca ölçü belirtmemişler. Yoğun olarak 2 türlü yuvalık kullanılıyor. Birisi Pvcden yapılma içinde plastik folluk var 2. mdfden yapılma içinde ya plastik folluk yada çamdan yapılma folluk oluyor.

5 yada 6 mm Mdfeden yapılmış yuvalık alman daha idael olur. Pvc yuvalık biraz daha pahalı ama daha temizlenebilir ve kullanışlıdır. Karar senin herşey kuşlarımız için ;)