Kusum ishal mi

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk

Arkadaslar sol tarafdaki diski halsiz kusumun.ishal diye dusundum.kuscuya sordum kanarya yemi verdi yemine karistir dedi.sizce dogru mu ne yapmam gerekir? Birde kusum gercekten ishal mi simdiden tesekkurler

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
kuşçu biraz yem satmış gibi:) ishal degil idrar gibi duruyo kuru ekmek koyun yine de düzelir hemen ishalse
kanarya yemiyle muhabbet kuşu ishali geçiyosa kanaryalar ishal olmuyor mu? kafamda deli sorular smileki

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
aynı durum benimde başıma geldi şüphelendim acaba ishal mi diye ama yok bir iki gün sonra öie olmadığı anlaşılıyor..yalnız konusu açılmışken ishalde  flagyl tablet ezip suya kariştirip vericeksin tek geçerim şurubunu değil tabletini  bende çok değerli bir kuşçu abiden öğrendim bunu

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Abilerim yorumlariniz icin tesekkurler.kusum 1 aydir halsiz tuyleri kabartip uyuyordu.bu sabahta ishal gibi gordum diskisini.is cikisi hemen kuscuya gittim almistim yemleri.bende kuscunun yalancisiyim :) bu saatten sonra ne yapmak gerekir bilemiyorum.işe yaramaz diyorsaniz kanarya yemini cikartabilirim.ama kusumun bu halinede uzuluyorum.ne ciftlesmeye izin veriyor ne de halsiz gibi durusu var.

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Levent ACAR.' Alıntı:
aynı durum benimde başıma geldi şüphelendim acaba ishal mi diye ama yok bir iki gün sonra öie olmadığı anlaşılıyor..yalnız konusu açılmışken ishalde  flagyl tablet ezip suya kariştirip vericeksin tek geçerim şurubunu değil tabletini  bende çok değerli bir kuşçu abiden öğrendim bunu
Hocam kac mg veriyorsunuz? Birde kusa zarari olur mu ki? Suan ishal oldugu kesin degil gibi de

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
tabletin birini 1/4 şeklinde ister keskin bir şeyle sulguna sıyırıp kırtlama dediğimiz şekilde  istersen ez o şekilde ver

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Levent ACAR.' Alıntı:
tabletin birini 1/4 şeklinde ister keskin bir şeyle sulguna sıyırıp kırtlama dediğimiz şekilde  istersen ez o şekilde ver
Kusumun kendine gelmesini saglar mi ? Hic denedin mi kendi kusunda?

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
ishalde evet yarıyor görürüsünüz  zaten tablette eczanelerde 6 TL gibi bi fiyatı var

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Renkli gazete kağıdı kullanılmaz diye biliyorum ve sağ köşede kemirilmiş kısımlar var zararlı olabilir renksiz kullanmaya özen göster

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
market magaza broşürleri daha kaliteli oluyor yırtılmıyor rengi de vermiyor tavsiye ederm