Kuşum ishal yardım lütfen..

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Samet HORASAN' Alıntı:
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kuşu veterinere götürdüm. Baytril verdi.. Onu kullanıcam bir kaç gün.
Kuş uyuklamaya başladı. Yemde yemedi bu gün hemde hiç. İnşAllah Allahın iziniyle kurtulur.

Veteriner birde ilacı enjekte edelim dedi. Ben ise bu yolu seçtim sizce doğrumu yaptım. Her gün suluğuna koyuyorum..
Güncel. Arkadaşlar cevap bekliyorum.:(

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Samet HORASAN' Alıntı:
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kuşu veterinere götürdüm. Baytril verdi.. Onu kullanıcam bir kaç gün.
Kuş uyuklamaya başladı. Yemde yemedi bu gün hemde hiç. İnşAllah Allahın iziniyle kurtulur.

Veteriner birde ilacı enjekte edelim dedi. Ben ise bu yolu seçtim sizce doğrumu yaptım. Her gün suluğuna koyuyorum..
Düşüncesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
baytril geniş spektrumlu etkili bir antibakteriyel antibiyotikdir.%2.5 lik olanı sorununuzu halledecektir diye tahmin ediyorum.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
baytril geniş spektrumlu etkili bir antibakteriyel antibiyotikdir.%2.5 lik olanı sorununuzu halledecektir diye tahmin ediyorum.
cevabınız için teşekkür ederim. Kuş hiç yem yemedi bu gün uyukluyor. sizce durumu ne olur.:-(

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
Samet HORASAN' Alıntı:
cevabınız için teşekkür ederim. Kuş hiç yem yemedi bu gün uyukluyor. sizce durumu ne olur.:-(
kuşun durumunu en iyi siz biliyorsunuz.umarım düzelir.siz veterinere gidip elinizden geleni yapmışsınız.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ishalin en etkili diastop dur tarım ilacı satan yerlerden temin edebilirsiniz
aslında ilk başta ishal ilaci kullandim dun aksam gecti dedim. Kakasi normale donmustu. Sabah yine ishal oldugunu gorunce veternere goturdum. oda antibiuotik verdi.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Samet HORASAN' Alıntı:
aslında ilk başta ishal ilaci kullandim dun aksam gecti dedim. Kakasi normale donmustu. Sabah yine ishal oldugunu gorunce veternere goturdum. oda antibiuotik verdi.
Arkadaşlar birde kuş hiç yem yemiyor ne yapabilirim.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Uyku hali belki ilacın yan etkisi olabilir iştahsızlık söz konusu ise belki oda ilacın yan etkisi olabilir baytril k

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Uyku hali belki ilacın yan etkisi olabilir iştahsızlık söz konusu ise belki oda ilacın yan etkisi olabilir baytril k
Ondan olacağını zannetmiyorum. ilacı aksam ustu verdim ama dediklerim sabahta vardi malesef