Kuşum ishal

Eyades123

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özmen
Arkadaşlar Kuşumu eve getiriken soğuktan etkilenip ishal olmuş suyuna elma sirkesi 1 2 damla damlattım ama kuş tadını sevmedi içmiyor kanarya yemi biraz iyi yapar dediler kuşum yem kırmayı bilmediğinden kabuksuz yem aldım a b d vitaminli içinde 4 tane çeşit yem aralarında kanarya yemide var veteriner çok uzak arabamda yok üşücek diye korkuyorum ilaç almıştım önceden başka kuşuma işe yaramamıştı evde yapacağım başka bir yöntem var mı

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
Patates haşyalın biraz yedirin bence işe yarar geç değilse

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyades123

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özmen
verdimde bu gün ama yemiyor ağzına sokucak halim yok :D çay tabağına koyuryorum kafesin altında duruyor elimle yedirmeye çalışyıorum hiç yemiyor

jumbo hayranı

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
Çelikcan
İlaç olarak Sulfamezatin alın suluk yarıya kadar doldurunuz ve içine 3 damla Sulfamezatin damlatınız.5 gün süre ile veriniz yem olarakta verdiklerinize ek olarak Dal darı verin.5 günün sonunda  dal darıya ve yemlere devam edin ilaç vermeyin normal su verin bu şekilde 7 günü doldurmuş olursunuz.ishalde düzelme var ise 2 gün daha ilaç veriniz ve ilaçı kesersiniz.Düzelme yok ise yine 7 günlük bu periyodu uygulayınız.Uyguladığınız bu ilaç tedavisinden sonra Multi vitamin 1 gün elektrolit 1 gün olarak 6 günü tamamlayınız.