Kusum kafese yumurtladı

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Merhaba , dısı kusum az once kafesın kosesıne yumurtladı. Erkegıyle anlasamıyor dıye dun erkegı kafesten almıstım baska bı erkek aldım yanına. Yuvalıga gırıp cıkıyodu yuvalıgı hazırlıyordu neden acaba yuvalıga degılde kafese yumurtladı. Bende yumurtayı gorunce alıp yuvalıgın ıcıne koydum acaba bu dogrumudur.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Doğru yapmışsınız çağlayan bey, gözle kontrol edin hem kuşları hemde tekrardan tabana yumurtlayabilir.

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Recep MANAY' Alıntı:
Doğru yapmışsınız çağlayan bey, gözle kontrol edin hem kuşları hemde tekrardan tabana yumurtlayabilir.
recep bey sımdı bı bakayım dedım yumurtayı parcalamıs tekrardan yuvanın ıcını kazıyor neden boyle oldu anlamadım. Yanına koydugum erkegı kafesten alıp dıger erkek kusumu koysam yanına. Dısı kusum elınden gelenı yapıyordu ama erkek kusum evcıl oldugu ıcın bı turlu cıftlesmıyordu. Dedıgım gıbımı yapayım yoksa bu yenı kusa alısmasınımı beklıyeyım

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Çağlayan bey kuşun ilk kuluçkası ve ortamda stresli bir hava hakim fazla kurcalamayın eski erkeği tekrar koyun ve değiştirmeyin derim kafesi günde bir kontrol etseniz yeter gerekeni zamanla onlar yapacaktır, kafesi göğüs hizasından biraz yukarı bir yere ve fazla kullanmadığınız odada dursun.

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Recep MANAY' Alıntı:
Çağlayan bey kuşun ilk kuluçkası ve ortamda stresli bir hava hakim fazla kurcalamayın eski erkeği tekrar koyun ve değiştirmeyin derim kafesi günde bir kontrol etseniz yeter gerekeni zamanla onlar yapacaktır, kafesi göğüs hizasından biraz yukarı bir yere ve fazla kullanmadığınız odada dursun.
anladım recep bey, tamam dedıklerınızı eksıksız yapcam

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Çağlayan LEVENT' Alıntı:
anladım recep bey, tamam dedıklerınızı eksıksız yapcam
Yardımım dokunduysa ne mutlu, dilerim yavruların fotoğraflarında görürüz bu konu altında inşallah.