Kuşum Kokuyor

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Merhaba arkadaşlar

Yavru ve bizimle ilgilenmeyi cok seven bir kuşumuz var ve kendisinin oldukça çenesi düşük :D Bizimle birlikte ŞAMPİYON FENERBAHÇE gibi şeyler söylüyor :D insanlara çok alıştığından neredeyse bizim bir parçamız oldu ancak gittikçe kokmaya başladı zaten banyo yaptıramıyorum anca kendim tutup poposunu ayaklarını yıkatıyom fıs fıs la ancak çok koku gidiyor yada hiç gitmiyor buna bir çözüm var mıdır yada göz yakmayan şampuanlar var suyuna biraz katıp banyoya alıştırsammı kendisini ? :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir kap gibi bir şey koyun suyla o kendisi yıkanır suya 1-2 damla da elma sirkesi damlatın.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Ege GÜLBAHAR' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Yavru ve bizimle ilgilenmeyi cok seven bir kuşumuz var ve kendisinin oldukça çenesi düşük :D Bizimle birlikte ŞAMPİYON FENERBAHÇE gibi şeyler söylüyor :D insanlara çok alıştığından neredeyse bizim bir parçamız oldu ancak gittikçe kokmaya başladı zaten banyo yaptıramıyorum anca kendim tutup poposunu ayaklarını yıkatıyom fıs fıs la ancak çok koku gidiyor yada hiç gitmiyor buna bir çözüm var mıdır yada göz yakmayan şampuanlar var suyuna biraz katıp banyoya alıştırsammı kendisini ? :D

benimde konuşkan kuşum var... videosunu yayınlamıştım burda...  yıkamak için ılık suya elma sirkesi koyup , boş bir kafese aldığım kuşuma spreyleyerek komple yıkıyorum... bu kuşumun çok hoşuna gidiyor.. başta yadırgamıştı ama zamanla alıştı... öle yapmanı tavsiye ederim.. az kızarlar belki ama alışınca çok faydalı ve temiz olur... tüyleride çok canlı olur...

gözlerine sıkmamaya dikkat et...  en azından tam yıkanmış olur...