Kuşum kusuyor...

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Kusum oyun oynarken kusuyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Internetten arastirdim yemini ikram ediyormus ve es istedigi anlaminada gelirmis kusmasi. Ona es almalimiyim? Kusum cok evcil ve boyle kalsin istiyorum. Es gelirse yabanilesirmi? Bize olan ilgisi azalir mi? Es almadan kusmasini engelleyebilirmiyim? Kusmasindan gercekten cok rahatsiz oluyorum  crying crying crying crying crying

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
size  karşı  fazla bir  uzaklığı  olmaz  ama    onlarında  bizler  gibi  eşe  üremeye  ihtiyaçları  var  bence  eş  alın  yoksa  sıkıntılar  başlar

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
benimde  ilk başlarda  albinom  vardı  ilk  üretimde  kusmaya  başladı  tabi  ben  anlamadım  o  zamna  sonra  öldü 

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sevval KIŞLAL' Alıntı:
Kusum oyun oynarken kusuyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Internetten arastirdim yemini ikram ediyormus ve es istedigi anlaminada gelirmis kusmasi. Ona es almalimiyim? Kusum cok evcil ve boyle kalsin istiyorum. Es gelirse yabanilesirmi? Bize olan ilgisi azalir mi? Es almadan kusmasini engelleyebilirmiyim? Kusmasindan gercekten cok rahatsiz oluyorum  crying crying crying crying crying
Kusarken kusma şekline dikkat etmenizi öneririm. Eğer başını iki tarafa sağ-sola sallayarak kusuyorsa hastalıktan olabilir. Başını yukarı aşağı sallayıp yem çıkarıyorsa kızgınlıktan olabilir.

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Tekin GÜÇBİLMEZ' Alıntı:
benimde  ilk başlarda  albinom  vardı  ilk  üretimde  kusmaya  başladı  tabi  ben  anlamadım  o  zamna  sonra  öldü
Yaaaa ne demek yani eş almazsam ölür müü. ??  crying  crying crazy confusedtw crying scared

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Kusarken kusma şekline dikkat etmenizi öneririm. Eğer başını iki tarafa sağ-sola sallayarak kusuyorsa hastalıktan olabilir. Başını yukarı aşağı sallayıp yem çıkarıyorsa kızgınlıktan olabilir.
Baslarfa yukari asagi bi kac kez sallayip kusuyordu. Suan hic bisey yapmiyo anlamiyorum birfen bakiyorumki agzina yem gelmis. Hasta oldugunu dusunmuyorum cunku hastaliktan kussa baska belirtilerde olur, gayet canli hareketli mutlu.  squint