Kuşum mantar mı ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
endişelenmenize gerek yok, kuşunuz mantar değil, sadece baya fena kızışmış bir dişi...ona bir hayat arkadaşı alın  :)

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Teşekkürler yardımlarınız için ben şüphelendim ve 2 kere vazelin sürdüm herhangi bir ssıkıntı olmaz değilmi ?

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Eşi varda isa bey daha 5 günlük ve ben eşe attığım için biraz beklicem sanırım :) mantar diye vazelin sürdüm herhangi birşey olurmu ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşum mantar olmuştu mantar olsaydı ayakları gagası kabuklanıyor görünmez hal alıyor. Sizin kuşunuz sağlıklı görünüyor. Maşallah.

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Sakinim zaten de ben bir sitede göstermiştim ve mantar denildi.Ondan dolayı biraz fazla soru soruyorum

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Furkan ORUÇ' Alıntı:
Sakinim zaten de ben bir sitede göstermiştim ve mantar denildi.Ondan dolayı biraz fazla soru soruyorum
demekkı yanlıs bır sıtede takılıyorsun yanlıs bılgı edınmek kadar kotu bısey yok
burayı ıncele az farkı anlarsın
kusuna masallah

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Furkan benim kusum da mantar olmustu bundan bi kac ay önca vazelin surdum. Gagasını tünege surtup kaşıyodu sürekli. Bi zararını görmedim vazelinin ama kuşumun gagası hala kaşınıyo senin kuşun da gagasını tünege sürterek kaşımaya çalışıyo mu?