kusum nden boyleee yapti yardim bekliyorum

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik

Slm abiler  kusum bugun yumurtanin birini bu sekilde yana atmisti bende geri icine koydum
..nden bole yapti

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Çok yumurtladığında bazen yumurta böyle köşeye kayar görüp altına almazsa soğur ve bozulur.Yuvalık eğik falan değil dimi buna dikkat edin.Günde bir defa kontrol edin,kayanı araya katın isteyerek yapmaz.

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Çok yumurtladığında bazen yumurta böyle köşeye kayar görüp altına almazsa soğur ve bozulur.Yuvalık eğik falan değil dimi buna dikkat edin.Günde bir defa kontrol edin,kayanı araya katın isteyerek yapmaz.

Tsk ederim  araya koydum zemin duz tabiki  anladim az kaldi  5 6 gune yavru cikcsk hayirlisi

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
benim kuşlarımda yapıyor bazen , hiç dokunmayın mutlaka bir bildiği vardır.genelde boş olan yumurtayı ayırır diğerlerinden.yine yapacak olursa öylece bırakın kaş yapayım derken göz çıkarmayın diğer yumurtalara da zarar verebilir,kendine haline bırakın rahatsız etmeyin.2 senedir üretim yapıyorum en iyi gözlemim şu oldu ; bu hayvanları kendine haline bırakmak ve hiç bir davranışlarına müdahele etmemek lazım.kendi dünyalarında yaşayıp gidiyorlar...

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
Ahmet ERDAL' Alıntı:
benim kuşlarımda yapıyor bazen , hiç dokunmayın mutlaka bir bildiği vardır.genelde boş olan yumurtayı ayırır diğerlerinden.yine yapacak olursa öylece bırakın kaş yapayım derken göz çıkarmayın diğer yumurtalara da zarar verebilir,kendine haline bırakın rahatsız etmeyin.2 senedir üretim yapıyorum en iyi gözlemim şu oldu ; bu hayvanları kendine haline bırakmak ve hiç bir davranışlarına müdahele etmemek lazım.kendi dünyalarında yaşayıp gidiyorlar...
Tsk ederm  saolunn geri yerine koydum daha bisey yapmadim 2 3 gunu kaldi insallah yavrular cikacakk nasip kusum yorgun ve sardirgann oldu yuvaligi temizliyorum aradaa bit icin viltemic siktim elma sirkesi falan kuslar huzur verir sabah neseleri gibi olursun sewiyorumm be abi olmesin de yavruda olmasin en ii dostlar