Sadece Aynı Karşısında Değil.! Bazen Önünde hiçbirşey yokkende yapıyor. ve oyuncagı mat sarı yani hiçbir yansıma yok.! bu arada aynasıda salıncagında salıncagını çok seviyor napim salıncaktan mı çıkarayım aynayı zararlıysa neden bu şekilde satılıyor anlamış değilim.!AYNASININ KENARLARINIDA ISIRIYOR BU ARADAMahsun ECE' Alıntı:size öncelikle şunu söylemeliyim ayna kuşlar için zararlıdır aynayı biran önce kafesten çıkartın. Kuşunuzun yaptığı hareket kur yapma hareketidir aynada gördüğü görüntüsünü başka bir kuş sanıp ona kur yapıyor. Oyuncağında da yansıma olduğundan orda da bir kuşun olduğunu sanıyor. Parlak şeyleri kafesten çıkarın.
EGER KONUŞTURMAK EĞİTMEK İSTİYORSA O AYRISelim YALÇIN' Alıntı:arkadaş yetiştirip konuşturmak için uğrasıyor zaten. Genel algı ayna olduğu zaman kuşlar ayna ıle ılgılenır ve alışmaz gibi fakat daha onceden aynayla beraber 2-3 tane cok saglam kuşlar yetıstırdım sıkıntı olmadı. şuanda bırtane bakıyorum bu sefer aynam yok ama. ıster koyun ıster koymayın.
Baki bey ilk defa bakıyor sanırım çok heyecanlı![]()
Ayna kafeste iken beslediğim 3 ayrı kuşuda konuşturdum. Sıkıntı olmadı. Şuan yeni yavrum var onuda konuşturup eğitme çabasındayım ayna koymadım bende.Murat KARAYEL' Alıntı:EGER KONUŞTURMAK EĞİTMEK İSTİYORSA O AYRI
Kuşum Kafeste tek başına kalıyor. Her zaman yapmıyor Aynanın Karşısında Bazende Uçurmak İçin Çıkardıgımızda 1-2 Defa Yapıyor.Ben İlk defa Kuş yetiştiriyorum. konuşturmak eğitmek yavru almak istiyorum. suan 2-3 aylık 1-2 tane ıslıgımı ögrenmiş çalıyorMahsun ECE' Alıntı:petshoplar kendi kârına bakar o yüzden satıyorlar. Ayna bazı kuşlarda kursak kanserine neden olur. Salıncağın zararı yok ama ayna iyi değil.
Eğer kuşunuz durup dururken öyle yapıyorsa oyun oynuyordur ama ayna ve parlak bir yüzeye yapıyorsa kur yapıyordur.
Ayrıca konuşturma eğitimi için aynanın zerre kadar faydası yok. Kuşun zekası ve sizin çalışmalarınız konuşmayı belirler.