Kuşum Öldü (Durup, Dururken)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    7-8 aylık erkek kuşum dün akşam baktım ki tünekte ileri geri sallanıp duruyor. Denge diye birşey kalmamış kuşta. Bi alıp bakayım derken daka kafesin kapısını bile açmadan küttt diye yere düştü. Hani "Un çuvalı gibi " derler ya, onun gibi. Kuşu elime alırken parmakları az bi kuvvetle alt ızgayarı tuttu, ama kanatlarda filan hiçbir hareket yoktu. Baktım kafayı oynatıyor ve ısırmaya çalışıyor. Elimde Baytril 2.5'luk ilaç vardı. Medet umarak ağzına 1-2 damla vereyim belki şifa olur dedim. Damlattım ve kuşu kafese koydum. Ama ayakları da tutmamaya başladı. Kafese koyarken karnı üstü yattı. Velhasıl yarım saat kadar sonra öldü. Ayaklarını geriye doğru iterek parmaklarını da sım sıkı yumuk vaziyetteydi.

Acaba ölüm sebebi ne olabilir?.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Bytril çok kuvetli bir antibiyotiktir.Bünyesi iyice zayıflamıştır. İlaçta bi anda sistemi çökertmiş olabilir. Bytril diline bir damla tabiri caize tadımlık yaparım oda kuvetli kuşa. zayıflamış kulşara herzaman suyla karıştırıp kullanmak gerek. Ölenle ölünmüyor kalanların canı saolsun geçmiş olsun.

E

elaziz2316

Guest
Güray ÖZKUL' Alıntı:
Bytril çok kuvetli bir antibiyotiktir.Bünyesi iyice zayıflamıştır. İlaçta bi anda sistemi çökertmiş olabilir. Bytril diline bir damla tabiri caize tadımlık yaparım oda kuvetli kuşa. zayıflamış kulşara herzaman suyla karıştırıp kullanmak gerek. Ölenle ölünmüyor kalanların canı saolsun geçmiş olsun.
    Bende suya karıştırmayı düşündüm. Ama kuşun ayakta bile durabilecek hali yoktu. Halbuki şakır şakır canlı bir kuştu. 6 kuş aynı salmada duruyor. Daha önceden cinayet işleyen bir dişi de aynı yerde bulunuyor. O yüzden hemen aklıma "gene mi" sorusu geldi. Hasta kuşun heryerini iyice inceledim. Herhangi bir darbe izi vs. yoktu. Sanki inme indi bir türlü anlamadım.  :-[

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
İsmail abi çok geçmiş olsun üzüldüm benimde senin gibi bir sorunum vardı aynı senin gibi uygulama yaptım sonuç aynı sebep bilinmiyor.