Karahan UZUN.' Alıntı:
geçmiş olsun bence eminim proctolag ile duzelcektir.. lakin iki kez kullanmayın bunu 6 saat arayla temizleyip kullanın keza o bölgenin temizliği çok önemli ve lütfen bu hayvancıkları yalnız bırakmayınız iyileştikten sonra yanına eş alınız yalnız bırakılmasını ben hiçbir zaman tavsıye etmedim etmemde tekrardan geçmiş olsun durumu düzletikten sonra termmycm yani sarı melhemden 5 gün daha kullanın... işallah içeriden bir parazit oluşumuna neden olmadan atlatır...
Sağolun,bende öyle düşünüyorum.Bugün 18:00da sürdüm sonra 12 de yatmadan tekrar bi temizleyip sürücem.Hayvanı ben tüyleri yokken daha çıplakken aldım pamukta baktım şuan 7 yaşında oldu.Hep sarı lutino bu renk kuş bakmışımdır.Bir tanesi 4 yaşında öldü,1 tanesini 2 yaşındaydı,kedi camdan kuşu görmüş,asmadan tırmanıp eve girmiş bi baktım kuşu dişlerinin arasına almış,kediyi tuttum ağzının arasından aldım kuşu ama iş işten geçmişti,hayvan dayanamamış ölmüş,yani 13 yıldır hep sarı lutino baktım.En uzun yaşan bu oldu,inşallah allah daha uzun ömürler verir.3'ü de dişiydi.Şuanki kuşum belki 50 tane yumurta yumurtladı senelerdir.Bi erkeği olsaydı birsürü yavruları olucaktı.10 tane kuşçu gezdim,durumu anlattım kuşçulara,dedim böyle böyle,kuş bana alıştı yanına 3-4 tane farklı zamanlarda farklı farklı erkek kuş koydum,anlaşamıyor çok kıskanç ve erkek kuşun kanadını kanatıyor,ısırıyor.Hangisini koyduysam erkekleri sakatladı.Kuşçunun birisi dedi o artık insan olarak görüyor kendini yanına kuş koydun mu onu yabancı varlık olarak görüyor dedi,bu saatten sonra erkek kuş almaz yanına dedi,boşuna uğraşma dedi.Yumurtalık yuvası bile aldım içeri giriyor yazın 3-4 tane yumurtluyordu 1 haftada,sonra bide yavru çıkacakmış gibi üstüne yatıyor

Sonunda salıcam 100 tane kuşun içine olan olcak :-\