Kuşum ölüyor lütfen acil yardım edin

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Merhaba arkadaslar bu sabah kuşum iyice kötülestil tüylerini karartıp kasinyo ve ağzını sürekli açıp kapatyo ayağınıda kasıyor ama baktım mantar yok bit pire yok tuydedir diye c vit ve tuvit b vitaminı kullanıyorum fakat kuşum ağzından tane tane yem kusuyor ve zayıfladı konuşmuyor artık hep duryor vekusuyor ne olur ne yapyim bulamadım iç parazit olabilir mi iç parazitse neyi nasıl yapyim lütfen yardım edin

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Ayrıca kuşum 1 yaşında vede astım diye supelendim bi arada bilmiyorm yine soluk alırken göğus kısmı aşırı tepki göstermiyo fakat tane tane yemi hep kusyor

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
KURSAK MANTARI OLABİLİR.EĞER GEÇ KALMADIYSANIZ İNŞALLAH KURTARABİLİRSİNİZ KUŞU. FLAGYL ŞURUP ALIN ŞIRINGA İLE AĞZINA GÜNDE 2 KEZ 2-3 DAMLA DAMLATIN GEÇMİŞ OLSUN.KUŞ ÇOK KABARIYOR İSE GEÇ KALMIŞ OLABİLİRSİNİZ AMA YİNE DE DENEYİN

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Teşekkür ederim peki bunu kacgun devam ettirecem ve tedaviden sonra vitamin takviyesi gerekyomu ayrıca bu ilaç çok güçlü yazyo kaç MG lik olanını kullancam

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Triflucan kullanın(eczaneler de bulabilirsin)  sabah akşam 1 er damla ağızdan 3-4 gün daha sonra 2 gün ağızdan günde bir damla Baytril 2,5 sonrasında vitamin kompleksi ve diazem256 suluğuna yarım çay kaşığı geçmiş olsun