Kuşum oyun oynarken ıstırıyor :(

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Elimizle tuttuğumuz zaman veya kafesteyken veya bize sinirlenince bağrınca ıstırmak nedir bilmeyen kuşum sadece oynarken ıstırıyor yani mutluyken. Annemin kulağını benim dudagimi özellikle.. Artık annem çok sinirleniyor kuşu evden göndermek istiyor sirf bu yüzden. Ne yapabiliriz ? Bu kuş neden boyle yapıyor? Çok canımız yanıyor ama dediğim gibi sadece oynarken konusurken yani mutluyken ıstırıyor... crying

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sevval hanım kuş gerilmiş olabilir fazla sıkmamanızı öneririm bırakın uçsun o zaten size gelir gider, fazla ısrarcı tavır sergilerseniz gerilir ve iç güdüsel olarak kendini korumaya alıp ısırması doğal, birde kuşunuzun cinsiyeti nedir.

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Recep MANAY' Alıntı:
Sevval hanım kuş gerilmiş olabilir fazla sıkmamanızı öneririm bırakın uçsun o zaten size gelir gider, fazla ısrarcı tavır sergilerseniz gerilir ve iç güdüsel olarak kendini korumaya alıp ısırması doğal, birde kuşunuzun cinsiyeti nedir.
Biz zaten zorlamiyoruz ki hatta bikiyoruz surekli bizimle takilmak istiyor ne yaparsak icine giriyor mesela yemek yaperken cok zorlaniyoruz. Hic bi turlu zorlama yok kendiliginden geliyor ve gerildigini dusunmuyorum cunku oynarken konusurken kafa sallarken istiriyor. Mesela soyle dusunun omuzumuzdayken birden hareketleniyor bi kav ses cikartiyor geliyor pat diye istiriyor kulagimizi. Cinsiyeti erkek.  squint

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Aşırı neşe ve şevkten ne yapacağını bilemeyip hafifçe gagasıyla tutuyordur. Amacı can yakmak değil. Sevgiden yapıyor ama fazla sevgi bu sonucu doğuruyor. Güle güle besleyin. Çok rahat bir kuşmuş.

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Aşırı neşe ve şevkten ne yapacağını bilemeyip hafifçe gagasıyla tutuyordur. Amacı can yakmak değil. Sevgiden yapıyor ama fazla sevgi bu sonucu doğuruyor. Güle güle besleyin. Çok rahat bir kuşmuş.
Evet evet kesinlikle canimizi yakmak icin istirmiyor. Demek sevgiden  love nenenene vallahi bende onu cok cok seviyorum canim benimmm. :) bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim :)