Geveze muhabbet kuşu paşa
4 aylık ingiliz kırığı. İki kelimesinden biri paşa
23. , 1,11. sanıyelere dikkat. MAsallahı esirgemeyin.
4 aylık ingiliz kırığı. İki kelimesinden biri paşa
Mehtap hanım Çiko yu yeni görüyorum. Benim Paşanın aynısı nerdeyse kanatlarının arasındakı maviler,siyah çizgileri vs kardeş gibilerMehtap YILMAZ' Alıntı:Maşallah paşaya eşşek sıpasıda diyor eşşek yaaBizim çikoya çok benziyor bizimkide aynı böyle parmak düşmanı eşek herif diyordum kızınca bizimkide onu öğrendi
www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,23122.0.html
Kesinlikle katiliyorum. Suan dort aylik egitimini tamamlasin 1 yasinda esine kavusacak. Onu cok seviyorum ve esinden mahrum birakmicamKarahan UZUN.' Alıntı:maşALLAH diyelim... yalnız tüm hayvanların yalnız beslenmemesi kanısındayım düşünseniz ya yanlız yaşaması gerekseydi Yaradan saten yalnız yaratırdı!!!! bence azminden de dolayıda eşi hak ediyor![]()
Selim YALÇIN' Alıntı:Kesinlikle katiliyorum. Suan dort aylik egitimini tamamlasin 1 yasinda esine kavusacak. Onu cok seviyorum ve esinden mahrum birakmicam
Simdilik ona sari fistik lutino düşünüyorum hayirlisi bakalimKarahan UZUN.' Alıntı:EŞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ VAKİT İRTİBATA GEÇELİM BELKİ ELİMDE ONA GÖRE BİR EŞ OLABİLİR NASİP KISMET GELİR İSTERSENİZ BİZDE VERİRİZ![]()
![]()
EH ERZURUMDAN KIZ ALMAK ZORDUR
![]()
![]()
Selim YALÇIN' Alıntı:Simdilik ona sari fistik lutino düşünüyorum hayirlisi bakalim. Erzurumdan elime gecmesi mumkun degil sanirim. Tesekkur ederim