kuşum sabahları benden kaçıyor

deli_maynak

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
sevmez
öncelikle herkese selam.  yaklaşık 2 hafta önce 3 ya da 4 aylık erkek kuş aldım. sitedeki her şeyi harfiyen uyguladım. kuş akşamları kafesin içindeyken parmağıma geliyor. hatta kafesten çıkardığımda sağa sola konduğunda da yanına gidip parmağımı uzattığımda yine parmağıma geliyor. ama sabah olduğu zaman elimi kafese soktuğumda benden kaçıyor. parmağıma aldığımda da hemen tüneklerine atlıyor. kuşla sürekli yumuşak bir şekilde konuşuyorum. ama sitede yazdığı gibi ağzıma odaklanıp beni dinlemiyor. aksine sağa sola bakıyor. Başka kuşların sesini duymasın demiştiniz. havalar sıcak olduğundan pencereyi kapatamıyorum. sabahları bir kargayı bile duyguğunda ötmeye başlıyor. onunla iletişim kuyrmaya çalışıyor. bana ilgisiz davranıyor ve akşamki samimiyetinden hiç eser kalmıyor. bunun nedeni ne olabilir? ne yapmalıyım? bu kuşu kendime nasıl tamamen alıştırıp konuşturabilirim? şimdiden çok teşekkür ederim

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Sabirla guvenini dahada arttirmak icin egitimlere devam her gun en az 1-2 saat olmak sartiyla ellerinizi kafesin orda tutup kisik ses ile konusun zamanla sizden kacmak degil omuzunuzdan inmeyecektir kolay gelsin

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Sayra SENSES' Alıntı:
Sabirla guvenini dahada arttirmak icin egitimlere devam her gun en az 1-2 saat olmak sartiyla ellerinizi kafesin orda tutup kisik ses ile konusun zamanla sizden kacmak degil omuzunuzdan inmeyecektir kolay gelsin