Erkeğin bu sabah dışkılarına baktım abi siyah olmuş. Dişiyede mi koksidiyoz tedavisi yapayım.Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:erkek için pankreas problemi var görünüyor. siyah bölge neredeyse yok kadar az.
Genel olarak tedavisini bilmiyorum ancak kötü yem ve hijyenden de kaynaklı olabilir deniyor.
bu durumda sadece koksidiyoz tedavisi başlatabilirsin.
Abi veteriner gezdim baya. Hiçbirinde sulphamezatine yok. Eczaneden hangi ilacı önerirsin koksidiyoz için.Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:erkek için pankreas problemi var görünüyor. siyah bölge neredeyse yok kadar az.
Genel olarak tedavisini bilmiyorum ancak kötü yem ve hijyenden de kaynaklı olabilir deniyor.
bu durumda sadece koksidiyoz tedavisi başlatabilirsin.
Faruk abi kuşa sitrax şurup ve andazol şurup kullansam faydasını görürmüyüm. Sonuçta koksidiyoz, koksidiya denilen tek hücreli parazitlerden kaynaklanıyorFaruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:akyolkardeşler internetten arayıp sipariş verebilirsin, telefonla araman lazım.
fikret bey yardımcı olacaktır.
Hocam sulphamezatine bulamadım. Bir abim bactrim şurup önerdi. Koksidiyoza iyi geliyor dedi. Onu kullanmaya başladım etkisini de görüyorum dışkıda düzelme başladıFaruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:Ayhan Bey'in videosunu tam uyguladığınızda olacaktır.
yanlış yapıyorsunuzdur.