Kuşum Solunum enfeksiyo numu

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
İnternetten araştırmalarıma göre kuşumda solunum yolu enfeksiyonu var. Kuyruğu tik tik atıyo. Ağzında bişey varmış gibi hareketler yapıyo. Bugün veterinere götürdü annem ve veteriner multisol multivitamin diye bişiy verdi.
Bu solunum yolu enfeksiyonunda etkili bişey mi ?
Benim hiç içime sinmedi.
Lütfen fikri olan birileri yazsın. Başka yerlerde yazdım ama doğru düzgün kimse bişey yazmadı.
Başka bi veterinere daha mı götürsek

CEM CANER

Takipçi Üyemiz
Adı
CEM
Soyadı
CANER
kuşun bir videosunu yüklerseniz daha iyi olur , veterinerin verdiği ilaç hakkında bir bilgim yok ama multivitamin olarak geçen ilaçlar genelde genel vitamin ilaçlarıdır bir hastalık anında kullanılacak ürünler değildir .

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
Maalesef kuşun yanında olamayacağım 2 hafta kadar.iyleşmezse  eve gidince atarım video.  umarım gerek kalmaz  :(

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
Ya veterinere anlatmış herşeyi annem.ne alaka vitamin anlamadım ki . bi işe yaricak mı off off

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
Arkadaşlar fotoğrafını koydum. Cinsiyeti hakkında kesin bilgisi olan yazabilir mi .dişi diyrnde var erkek diyende

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Oncelikle gecmis olsun kusunuz damizlik bir disi veterinerler kuslardan pek anlamiyor vitaminin faydasi pek olmuyor dost pet shop var ordan ilac alin bence birde forumdan arastirin cok tecrubeli insanlar var burda tecrubelerini paylasiyorlar baytril 2.5 galiba bir ilac var 3-7 gun tedavi sureci var arama yapip siteden okuyun faydali olur

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Oncelikle gecmis olsun kusunuz damizlik bir disi veterinerler kuslardan pek anlamiyor vitaminin faydasi pek olmuyor dost pet shop var ordan ilac alin bence birde forumdan arastirin cok tecrubeli insanlar var burda tecrubelerini paylasiyorlar baytril 2.5 galiba bir ilac var 3-7 gun tedavi sureci var arama yapip siteden okuyun faydali olur
Teşşkkür ederim.
Bu muhabbet kuşunu bikaç ay önce yolda bulduk . o yüzden kendileri hakkında pek bi bilgim yok. Damızlık derken normal dişilerden farklı mı oluyo anlayamadım?
Ve de baytrili bende çok yerde okudum ama direk olarak kursağa vermek gerekşyomuş ilacı sanırım.beceremem ben büyük ihtimal .suyunu koysak olur mu

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Su.soydan' Alıntı:
Teşşkkür ederim.
Bu muhabbet kuşunu bikaç ay önce yolda bulduk . o yüzden kendileri hakkında pek bi bilgim yok. Damızlık derken normal dişilerden farklı mı oluyo anlayamadım?
Ve de baytrili bende çok yerde okudum ama direk olarak kursağa vermek gerekşyomuş ilacı sanırım.beceremem ben büyük ihtimal .suyunu koysak olur mu
Öncelikle geçmiş olsun.
Kuşunuz dişi,bu kesin.
Damızlık demek kızışma yani çiftleşme durumuna gelmiş yetişkin kuş anlamına geliyor.Yetişkin bir erkek bulur ve eşlerseniz yavru alabilirsiniz demek.Evlilik çağına gelmiş kısaca :D
Resimlerde görüldüğü kadarıyla ileri derecede bir rahatsızlığı yok kuşunuzun.
Gerekli vitamin,mineral desteği ve ilgi ile atlatabilir.
Baytril i suyu ile de kullanabilirsiz ama suyuna damlatlamadan 3-5 saat önce suluğunu çıkarın ki kuşunuz susasın ve ilaçlı suyu içsin.
Tekrardan geçmiş olsun.

Su.soydan

Yeni Üyemiz
Adı
Su
Soyadı
Soydan
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Kuşunuz dişi,bu kesin.
Damızlık demek kızışma yani çiftleşme durumuna gelmiş yetişkin kuş anlamına geliyor.Yetişkin bir erkek bulur ve eşlerseniz yavru alabilirsiniz demek.Evlilik çağına gelmiş kısaca :D
Resimlerde görüldüğü kadarıyla ileri derecede bir rahatsızlığı yok kuşunuzun.
Gerekli vitamin,mineral desteği ve ilgi ile atlatabilir.
Baytril i suyu ile de kullanabilirsiz ama suyuna damlatlamadan 3-5 saat önce suluğunu çıkarın ki kuşunuz susasın ve ilaçlı suyu içsin.
Tekrardan geçmiş olsun.
Evet  Dediğim şeyler dışında bi sıkıntısı yok :) teşekkürler cvp için