Kuşum Son Zmanlarda Garip Harketler Yapıyor(resimli)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Kuşum kafesin tellerinde asılı duruyor ama 10-15 dakika duruyor..... bayagı fazla eskisi gibi çok sıcak davranmıyor ... ayagının altında sarı sarı lekeler pul gibi bir seyler var fotolarda var esasında ama tam net değil kuşumun yaşı 4-5 aylık dişi   

http://hizliresimyukle.com/showpic-369882/resim_086.jpg
http://hizliresimyukle.com/showpic-369881/resim_084.jpg
http://hizliresimyukle.com/showpic-369880/resim_085.jpg[/url Teşekkürler [/quote] Eş al yanına :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
15 Tatilde hem büyük bir kafes hemde bir eş alıcam kuşuma planım buydu zaten daha küçük olduğu için almıyorum  ve kameram iyi değil ayak derisi tam görünmüyor bunun farkındayım ama başka carem yok ....:s

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
gencım 38 bın kışı baksın bu fotoğrafa çözerlerse 300 tane muhabbet kuşları benden senın kuşun kafesın tellerınden geçen boya ıle pul pul sarılıklar göreceksın kafesı değiştır boyasız kafeslerden al  korkacak bır şey yok o boyaları yersekı yapıyordur o zaman kork
kuşunu yalnız bakacaksan ilgilen yok ılgılenmezsen kuşuna aynu modal eş al slm

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
gencım 38 bın kışı baksın bu fotoğrafa çözerlerse 300 tane muhabbet kuşları benden senın kuşun kafesın tellerınden geçen boya ıle pul pul sarılıklar göreceksın kafesı değiştır boyasız kafeslerden al  korkacak bır şey yok o boyaları yersekı yapıyordur o zaman kork
;D ;D ;D ;D

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
Yorumun niçin teşşekürler kemal abi..
kuşum ile ilgileniyorum.... başta tek besliyecektim.... acıkcası kuşu petshoptan aldım ve erkek diye aldım kuş dişi çıktı son zamanlarda öğrendim.... bu yüzden yanına eş almayı düşünüyorum ama kendi cinsinden almasam sorun oLurmu? yani farklı renk ve cins ortaya çıkarmaya çalışacagım :D

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Kemal AKBULUT' Alıntı:
hiç düşünmemiştim ama ustad teşhisi koymuş helal ama benden de bı soru kuş eşe hazır gibi gelmiyor bana ne dersiniz zaten Kemal reis de aynı model derken bunu kastetmiş sanırım aynı yaşta olsun

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hamdi KALİ' Alıntı:
hiç düşünmemiştim ama ustad teşhisi koymuş helal ama benden de bı soru kuş eşe hazır gibi gelmiyor bana ne dersiniz zaten Kemal reis de aynı model derken bunu kastetmiş sanırım aynı yaşta olsun
kuş daha küçük zaten kasım sonu 5 aylık ...