KUŞUM SÜREKLİ KANADINI AÇIYOR VE HİÇ KAPATMIYOR ACİL YARDIM!!!

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Muhabbet kuşum sürekli kanadını açıyor ve kapatmıyor. Gün içinde çok sık bu hareketi yapıyor. 1 hafta öncesine kadar çok nadiren yapardı bu hareketi şimdi ise sık sık. Normal bi hareket olduğunu biliyorum sıcaktan veya yorulduklarında yapıyorlar ama ortada öyle bir faktör olmadığına da eminim. Aklıma epey takıldı bi sıkıntısı mı var lütfen yardımcı olursanız sevinirim lütfen!!!!

Sed4289

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Uçarlar
Aynen dediğiniz gibi benim de bildiğim o yorulduklarinda ve sıcaktan yapıyorlar. Havadan kaynaklı bencede bu aralar yine çok sıcak çünkü. Akşamları yapıyor mu? Genelde gündüz güneş varken yapıyorsa sicaktandir. Ama nolursa olsun çok cam açmayın hemen soğuk alıyorlar icon_wall

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Evet aynen sıcak olduğunda yapıyorlar ama benim ki sabah akşam sürekli yapıyor bi sıkıntısı mı var anlamadım  :-[

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Hatta şu anda burda hava gayet iyi asla bunaltıcı bi sıcak yok ama ona rağmen sürekli açıyo akşamları geceleri her saat. Anlamadım  confusedtw

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kanat acması vucud ısısını ayarlaması içindir kanadı düşük pozisyonda deseydiniz rahatsızlık olarak yorumlanırdı  lakin kanatlı gillerde  bu  ucan ve ucamayan türleri kapsayan bir durumdur  sıkıntılı bir durum değil inşaAllah

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Yok düşüklüğün aksine kaldırma açma durumu var. Peki sizler öyle diyorsanız öyledir inşallah çok teşekkürler