Kuşum tüneklerle çiftleşiyor

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Abilerim bugün benim muhabbet kuşlarını izledim çiftleşmelerine tanık oldum daha doğrusu çiftleşememelerine :D Ya sorunum şöyle erkek kuşum dişi kuş yerine tüneklerle çiftleşiyor dişi kuşla çiftleştiğini zannediyor gibi bir yandan dişi kuşun ağzına kusuyor ama biryandanda tüneklerle çiftleşiyor e haliyle yumurtalarda boş çıkıyor ne yapmam lazım ?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ahmet kardeşim tuhaf  bir görüntüyü yakalamayı başarmışsın ama hem dişi hemde erkek kuşun için bu çok üzücü bir durum kuşlar farkına vararsa bu durumun hayal kırıklığına uğrayabilirler ,ama belkide bu bir korunma yöntemide olabilir  henüz yumurta düşünmüyorlardır belki  bence yapacak birşey yok onlar en iyisini bilirler  ;D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
dişiyle erkeği ayır 15 gün tekrar birleştir belki işe yarar ama muhtemelende yarayabilir
veya 2. bi çiftin varsa onları görebilecekleri bi konuma getir inşallah düzelir

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
İnşallah düzelir ya ağlasam mı gülsem mi bi bilemedim biryandan çiftleşiyor zannediyor biryandanda tünekle çiftleşiyor :D :(

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Ya kuşu vermekte istemiyorum çünkü 1 aylıktan beri kuş bende ve 1 çift beslediğim için çok değerliler ne yapacağı mı şaşırdım :mad: