Kuşum uçamıyor ve kanatlarının uçlarında kan var ?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Arkadaşlar 1 çift show jumbom var . dişi kuşum çok yağlı gibi uçurtmak istedim eşiyle birlikte .  Erkek kuş maşşallah gayet iyi havalanıyor . Ama dişi kuş bir türlü yerden kalkamadı ve uçmaya çalışırken kanatlarından çok ses geliyordu sadece yerden 30 40 cm kalkabiliyordu  .  bende geri kafese koyayım derken kanatlarının uçlarında heriki tarafındada kan vardı ama çok az . Sizde uçurtmayı durdurmalımıyım ?

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
bence veterinere göstermekte fayda var ciddi bir sorun olabilir.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Ferhat GARGILI' Alıntı:
bence veterinere göstermekte fayda var ciddi bir sorun olabilir.
kanama yok arkadaşlar sadece kanat uçlarında kan var yoksa kanama devam etmiyor kanatları biribirine vuruken kanattıgını düşnüyorum .
Veterinerlik bir durum görmedim kuşta tşkler .  Kuşun uçurulup uçurulmaması konusunda yardım bekliyorum muhakkat böyle bir durumla karşılaşan üretimci abilerimiz vardır siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz . kuşu salmadan alıyormusunuz yoksa orda bekletiyormusunuz bekletilen kuşun uçmayı başarıp başarmadıgını merak ediyorum .

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
onemlı bır sey olacagını sanmıyorum o uşamadığı için kanat uçlarını yere çarpmıştıR kuşlara mama vermeyi kes  yağlı tohumlar verme kuşları serbest bırakma şansın varsa bırak ve sularına limon damlat

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sularına limon damlat, mama verme, kuşu yağlandırmışsın,
her gün odaya sal ama uçması için sıkıştırma, hareket etmesi, yeterli olur..

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Murat KARAYEL' Alıntı:
onemlı bır sey olacagını sanmıyorum o uşamadığı için kanat uçlarını yere çarpmıştıR kuşlara mama vermeyi kes  yağlı tohumlar verme kuşları serbest bırakma şansın varsa bırak ve sularına limon damlat
peki tşkler arkadaşlar