Burak taşkın
Yeni Üyemiz
merhaba bugun yenı kus aldım daha kanatları bıle tam gelımemıs 1- 1.5 aylık olabilir size bi kac sorum var :
1) Kuş eve yeni geldi ona nasıl davranmalıyım elimle dokunmalı mıyım yoksa ona 1 2 hafta zaman mı tanımalıyım elime mi almalıyım ?
2)kuşun kafesını acık bıraksam etrafı tanısa kendı daha mı ıyı olur ?
3)Kafese oyuncak koymalımıyım veya ayna ama konusturmak ıstıyorum koymayın dedıler ne kadar dogru bu ?
4) Kuşa yem olarak ne vermeliyim ?
5) kuşa taş veriliyormuş yenmesi için aldıgım yer verdı onu ve kendir tohumu verdi yem olarak ayrıca bunları bıde arpayı karıstırıp versem olur mu ?
6)Kuşum yemi bulamıyor yemlerı cay tabagına koydum kafesın ıcıne koydum bulması ıcın ne yapmalıyım kucuk dıye mı daha bulamıyor ?
7) Mürekkep balıgı kılcıgı koydum zarar verır mı ?
Kuşum cok kucuk bunları dusunerek sordum bılgınızı almak ısterım..
1) Kuş eve yeni geldi ona nasıl davranmalıyım elimle dokunmalı mıyım yoksa ona 1 2 hafta zaman mı tanımalıyım elime mi almalıyım ?
2)kuşun kafesını acık bıraksam etrafı tanısa kendı daha mı ıyı olur ?
3)Kafese oyuncak koymalımıyım veya ayna ama konusturmak ıstıyorum koymayın dedıler ne kadar dogru bu ?
4) Kuşa yem olarak ne vermeliyim ?
5) kuşa taş veriliyormuş yenmesi için aldıgım yer verdı onu ve kendir tohumu verdi yem olarak ayrıca bunları bıde arpayı karıstırıp versem olur mu ?
6)Kuşum yemi bulamıyor yemlerı cay tabagına koydum kafesın ıcıne koydum bulması ıcın ne yapmalıyım kucuk dıye mı daha bulamıyor ?
7) Mürekkep balıgı kılcıgı koydum zarar verır mı ?
Kuşum cok kucuk bunları dusunerek sordum bılgınızı almak ısterım..