Kusum yaralandi acil bakin ustadlar

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
Aksam isten geldim bir baktim benimki topalliyor daha dogrusu ayagini suruyor bosta gibi aldim elime baktim bacagi mor gibiydi sonra antibiyotikli krem surdum baktim bu mor degilde kan rengi olmus, kafesin icinde nasil becerdi bilmiyorum ama tek ayagini hic kullanmiyor kanatlari yardimiyla yurumeye calisiyor

yere havlu serdim tunekleri cikardimki sadece yerde dursun, yem kabina cikti kendisi bende yem yerken alttan resim cektim bakarmisiniz gece gece ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz iyilesme sansi nedir

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
kafesinizin tamamen içini ve mümkünse kuşunuzu incitmeden elinize alıp yaralandığı yerin tam olarak resmini çekip buraya atarsanız daha iyi olur, kafesin içinden kastım belki gözden kaçırdığınız kafesinizde kesici veya sivri uçlu herhangi bi şeyin bulunmasıdır, kafes düzenini görmek lazım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Öncelikle uygulamayı doğru yapmışsınız. Havlu sermek ve tünekleri sermek gerekir zaten. Kuşun ayağı kanamış. Tüylerinde de kan izini görebilirsiniz. Elinizle dokunduğunuzda ciyaklıyorsa ne yazık ki kırık veya çatlak olabilir ve veteriner kontrolü gerekiyor. Sadece incinme ise teramicyn melhem sürün. Eğer bir morarma gibi bir şeyse viks sürün çok az.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ama büyük ihtimal kırık var şu an düşündüm de üstte bir şişlik varken ayağının tamamı boşta ve kullanamıyor. Eğer dediğim gibiyse kırık. Elinize alın ayağının içine parmağınızı koyun kapatabiliyorsa ayaklarını kırık yok demektir.

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
elimi goturdugumde tutamiyor malesef ancak dokundugumda bagarma veyaciyaklamada yok gayet sessiz,

yara bandi sardim ayagina eger kirik varsa duz dursun diye kus elimdeyken anca bu netlikte cekebildim