Kuşum yumurtalımı ve düşünceleriniz

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Merhaba yaklaşık 2 aydır bendeler.Öpüşüyorlar fakat çiftleştiklerini görmedim.Sabah gidip akşam geliyorum eve  :).Yuvalığın içindeki talaşların bi kısmını dışarı attı ama hala bi şey yok sizce yumurtalımı.
1:
2:

Bunlarda diğer kuşlarım lutinoyu arkadaşımdan aldım.Kuyruğunu yakalıyacağım diye koparmış. :(

1:

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
yuvadaki istemedigi şeyleri atıyordur dışına.kendi hazırlıyor yuvayı.dışarıdan bakınca içindeki yumurtayı bılemeyız.fakat bıraz sabır gerektırıyor bu işler.onlar çiftleşiyordur.yuvayıda ayarlıyor dişi.inş kısa zamanda yavrular

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Dişi yuvalığı ayarladığına göre kısa zamanda yumurtlar ancak şuan dişi de yumurta yok gibi...

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Eğer yuvanın içindeki talaşları dışarı atıyorsa streslidir büyük ihtimalle.2 ay öncesine kadar bnm çiftimdede böyle bir durum vardı dişi sürekli talaşları dışarı atıp yemlikte kumun içine yatmaya çalşıyodu ben salona koydum çok kullanılmayan odaya 5-6 gün sonra yumurtalar gelmeye başladı.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
koyduğun talaşların bir kısmını yuvalıktan attı ise dişi kendini yavaş yavaş hazırlıyordur fazla rahatsız etme inşallah tez zamanda yumurtlar