Kuşum Yumurtlama Dönemindemi ?

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
İyi Günler Daha Önce Bahsettiğim Gibi Kuşumla 2.Günüm Yalnız Bu kuşum  Aldığım Günden Beri Sessiz Ki Ben Daha Hareketli Odasını Keşfetmesini Uçup Daldan Dala Konmasını Beklerken Uçamıyor Bile yumurtasımı Var Bilemedim Hiç Uçurmadım Ama Bilgi Edinmek İçin Yatağımın Üzerine Bıraktım Yuvasına Gitmek İçin Hiç Uçma Sergilemedi Uçmak İstemiyor Kanatlarında Problem Yok,Yani Eğer Yumurtası Varsa Ne Yapmamız Gerekir?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
birincisi nerede  aldınız???ikincisi daha  önce  bulundugu  ortam  ki eğer  ucamıoyorsa  kesinlikle  sıkıntısı vardım  görünürde  bisey görünmüyor  ama  dıstan bakınca.....yaglanma  yada  daha once  gecirdiği sakatlık  sonucu  veyahut  yavruykende  olmus  olabilir...kanatlarını  tam acıp  foto cekıp  eklermisiniz  bir  sürü  sebebi olaBİLİR  ama  yazdıklarım bazıları...

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Hocam Popo kısmına dokundum küçük bir yuvarlak bişey olduğunu hissettim yalnız o yumurtamıdır bilmiorum.

Kanatlarını foto çekeyim. birazdan veriyorum

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kuşumun Bu Kanadında Ve Diğer Kanadında Aynı Cizgilerde Tüy Çıkmayan Baazı Noktalar Mevcut.
Şuan Gördüğünüzün Aynısı Diğer Kanatta Mevcut bu Nedir Yeni Gördün?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Wallahi bildiğim kadarıyla yumurtlamaya hazır olan dişinin kuyruğu düzgün olmaz kuyruk düşük ve yüzde gerilme görülür. Diye biliyorum .    :)

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
yani bu kuşum neden uçamıyor usta,yani elime geliyor elimden evde uçmaya kalkışınca yere düşüyor uçmak istememe gibi bir problemmi var ben anlayamadım.yumurtasımı var acaba ben bir türlü çözemedim.Lakin şunu belirtmek gerekirse bazı tecrübeli arkadaşlar karın kısmında yumurta olduğuna dikkat çekmemi istediler ancak ben yumurta varmı yokmu çözemedim.