Kuşuma Eş Aldım Kavga Ediyorlar?????????????

Kerem AYGÜL

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
AYGÜL
Merhaba Forumdaşlar Aranıza Yeni Katıldım Umarım İyi Vakit Geçiririz  ;D
Erkek Yerli Muhabbet Kuşuma Dişi Muhabbet Aldım Fakat Petshptan Getirip Kafese Atınca Kavga Etmeye Başladılar Allahtan Bir Kafesim Daha Vardıda Hemen Ayırdım Onları Şimdi İki Ayrı Kafesteler Birbirlerini Görüyolar Sizce Alışırlarmı Birbirlerine ?????????Benimle Aynı Sorunu Yaşıyanlardan ve ya Bilenlerden Yardım İstiyorum  crying

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Eşini kendi seçse daha iyi olurdu. Ama madem öyle almışsın aynı kafese koy. Eğer kavga çok ciddi şekilde değilse bi süre sonra alışabilirler. Ama eger ciddi şekilde ( kanlı kavga ) varsa petshop a götürüp kendi eşini kendin seçtirmelisin.
Benim kuşlarımda ilk başlarda kavga ediyorlardı 1 hafta sonra birbirlerini kaşımaya, yem vermeye falan başladılar.

Kerem AYGÜL

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
AYGÜL
Yok Öyle Şiddetli Değil Gaga Gagaya Didişme İt Dalaşı Gibi  :D Tmm Hemen Kafese Atıyorum

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
EN GÜZELİ YAKININDA ÜRETİMHANE VARSA ERKEK MUHABBETİ ORAYA GÖTÜRÜP KUŞLARIN BULUNDUĞU SALMA KAFESE ATIP BEKLE BIRAK ERKEK KENDİSİ EŞ SEÇSİN PETSHOP A DA GİDİP AYNI ŞEKİLDE YAPABİLİRSİN
BU ARADA SİTEYE HOŞ GELDİNİZ İYİ VAKİT GEÇİRECEĞİNİZE EMİNİM

Kerem AYGÜL

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
AYGÜL
Levent Bey Ben Şöyle Yaptım Gittim 2 Kuşumuda Petshopa Verdim Yeni Bir İkili Aldım Yazık Getirdim Eve Çok Ürkekler İnş Hayırlısıyla Büyüyünce Yavruları Alırım.

afrodit

Üyemiz
Adı
Kübra
Soyadı
Varol
Aynı dertten yeni kurtuldum.Taze bilgilerimi seninle paylaşıyım bildiğim kadarıyla tabi :)
Bendede erkek vardı ne yazkki eşini seçme imkanı olmadan bende dişi aldım.
Dişiyi kafese koydum kavga ettiler.Sonra ayırdım kafesleri..
Aradan tam bir buçuk ay geçti ve şuan bir çiftler hatta belki yumurta alabilirim yakında =))
Hep beraber uçurdum kafes dışında da kavga ettiler ama zamanla dişi de ortama alışınca
kaynaştılar . Onlara zaman ver birazcık ve sabırlı ol . Ama bikaç ay sonra hala aynıysa eş değiştir çünkü hiç
anlaşamıycaklar anlamına gelir bu.Şimdilik sadece sabır  C:) C:)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Levent ULUCA' Alıntı:
EN GÜZELİ YAKININDA ÜRETİMHANE VARSA ERKEK MUHABBETİ ORAYA GÖTÜRÜP KUŞLARIN BULUNDUĞU SALMA KAFESE ATIP BEKLE BIRAK ERKEK KENDİSİ EŞ SEÇSİN PETSHOP A DA GİDİP AYNI ŞEKİLDE YAPABİLİRSİN
BU ARADA SİTEYE HOŞ GELDİNİZ İYİ VAKİT GEÇİRECEĞİNİZE EMİNİM
+1

Gökberk Karaca

Yeni Üyemiz
Adı
Gökberk
Soyadı
Karaca
aynı şeyi ben de yaşıyorum yaklaşık 1 senedir beraberler dişi kuşu sonradan aldım  daha dişi hiç kızışmadı birbirlerine hem yem verip kur yapıyorlar hem de bazen şiddetli olmasada kavga ediyorlar ne yapacağımı ben de bilmiyorum