Normal çiftlere 2 kere yeterli olur.Recai SULAMIŞ.' Alıntı:Birde arkadaşlar haftada kaç yumurta maması vermem gerek. Birde eşi olan kuşların hastalığa yakalanma olasılığı azalıyor mu?
Tm abi. Kuşları ayırdım. Sağol abiFaruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:Erkek kuş önce tek olarak kafese hakim olsun, sonra dişiyi yanına verin. Gerisini kendileri halledecektir.
Tm abi öyle yaparım. Anne kuşla baba kuş yavruları yumurta maması ilemi besliyor abi.Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:Normal çiftlere 2 kere yeterli olur.
Yumurtalı çiftlere de gün aşırı olabilir.
Yavrulu çiftlere ise her gün verebilirsiniz.
Kursak sütü ile besliyor. Mama da bu sütün kalitesini arttırmak için işe yarıyor.Recai SULAMIŞ.' Alıntı:Tm abi öyle yaparım. Anne kuşla baba kuş yavruları yumurta maması ilemi besliyor abi.
Çok teşekkür ederim abiFaruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:Kursak sütü ile besliyor. Mama da bu sütün kalitesini arttırmak için işe yarıyor.
Yumurtasız kuşlarda genel kondisyon için haftada 2 kere yeterli.
Yumurtalı çiftlerde dişinin yumurta yaparken harcadığı efor ile erkeğin dişi ve kendisini hızlı beslemesi için destek oluyor o yüzden gün aşırı.
Yavrulu çiftlerde hem kendileri hem de yavruları besledikleri için hergün.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hocam sağolun. Ama bende biliyorum. Ancak petshop tan kuş almak istemedim üretici den aldım, aldığım üretici de uzaktaydı ondan dolayı kuşumu götürememdim. Şuan zaten kuşları ayırdım. Perşembe günü kafeslerini birleştiricem inş bir sıkıntı çıkmaz. Teşekkür ederimBurak ÇELİKEL.' Alıntı:kuşlara eş seçimi yaparken gelişigüzel değil de kuşumuzu salmaya koyup biraz izlemek gerekiyor
diğer türlü sıkıntılar alır basını gider
benden size kısa bir bilgi olsun![]()